[Ieșirea din convențional] Maria Teodorof și Alexandra Horvath: Orice a fost neconvențional ieri nu va mai fi și mâine

[Ieșirea din convențional] Maria Teodorof și Alexandra Horvath: Orice a fost neconvențional ieri nu va mai fi și mâine

E greu cu neconventionalul, pentru ca regulile convetiei sunt volatile in publicitate si mai ales in digital. Granitele sunt impinse mereu. O definitie generala ar putea suna asa: Neconventialul este urmatoarea idee misto, care poate sa dea un twist briefului, produsului, mediului in care traieste sau formatului. Maria Teodorof si Alexandra Horvath, Group Creative Directori @ Kubis, povestesc despre o livrare speciala pentru cei care nu aveau chef sa iasa sa cumpere bere si despre un site care le cerea oamenilor sa nu faca nimic trei minute.

Hai sa ne gandim la neconventional ca la acea idee/executie care nu prea a mai avut alti frati si alte surori care sa-i calmeze pe parinti ca daca primii au crescut ok si mezinii o sa fie la fel. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Dosare editoriale

SectiuneRelated