Emoție și iubire alături de Pandora

Emoție și iubire alături de Pandora

Greu de crezut că poate exista ceva mai puternic decât dragostea mamei pentru copil.  Odată ce ți-ai ținut micuțul în brațe, această legătură va dura o viață întreagă. Iar timpul nu stă pe loc și, într-o clipă, copiii noștri mici, care depindeau de noi, vor crește. Dragostea pe care o mamă o poartă pentru copilul ei nu poate fi descrisă prea ușor în cuvinte. Se întâmplă de multe ori ca fotografiile să surprindă mult mai ușor emoțiile, ochii strălucitori, privirile pline de iubire și să capteze o fărâmă din această afecțiune nemărginită.

 

Fiecare fotografie are povestea ei și, cu prilejul lansării noii colecții de bijuterii „Legături de iubire”, Pandora a organizat o ședință foto specială, în spațiul spectaculos de la Atelier Florens, aducând un omagiu celei mai intense forme de iubire, cea care nu cunoaște limite, care ne călăuzește și ne dă încredere – iubirea de mamă.

 

„Noile serii de bijuterii Pandora reprezintă simbolurile perfecte pentru conexiunile puternice dintre oameni, celebrând iubirea de mamă în toate formele sale. Anul acesta, am adus laolaltă copii, mame și bunici, pentru a le oferi o sesiune foto inedită, care le va rămâne în amintire mereu. În același fel în care fiecare bijuterie Pandora aleasă și dăruită devine un memento pentru momentele speciale și oamenii dragi din viața noastră”, a spus Patricia Mihail (PR Director Ran Events).

 

Ela Crăciun, Tily Niculae, Ioana Ginghină, Jazzy Jo, Andra & Răzvan Gogan, Alice Cavaleru, Cristina Șișcanu, Eli Roman, Andreea Remețan, Livia Graur și Oana Mareș, alături de copiii și de mamele lor, ne-au purtat într-o călătorie a emoțiilor și iubirii, iar imaginile suprinse de Lilebuba Photography exprimă cel mai bine această conexiune unică. 

 

„Șerban m-a făcut să înțeleg că fericirea este mai aproape decât aș fi crezut și că este important să ne bucurăm de lucrurile care contează cu adevărat în viață. Copilul meu m-a învățat să trăiesc clipa și să mă bucur de prezent”, a spus Andreea Remețan la sesiunea foto.

 

Versatile și inedite, noile bijuterii finisate manual de la Pandora sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei și din puterea nemărginită a mamelor. Design-ul unic, meșteșugul detaliat al bijutierilor noștri talentați, pasiunea pentru exprimarea liberă a sentimentelor și aprecierea pentru dragostea maternă au stat la baza creării unui nou simbol clasic Pandora: mult îndrăgita formă a inimii este reinterpretată și combinată cu forma nodului iubirii și a infinitului.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related