Strălucire pe covorul roșu de la VIVA Party cu bijuteriile Pandora

Strălucire pe covorul roșu de la VIVA Party cu bijuteriile Pandora

Cum este să te simți ca o vedetă de cinema în lumina reflectoarelor? Cum este să strălucești și să fii în centrul atenției? Cei peste 100 de invitați celebri, bloggeri, influenceri, jurnaliști și fashioniste au trăit cea mai glam night a primăverii în atmosfera magică a Hollywood-ului din spațiul Pandora și au sărbătorit împreună 20 de ani de revista VIVA! România.

“Pentru VIVA Party am construit experiențe și am implicat activi participanții  în spațiul Pandora, generând emoții inedite. Iar pentru ca experiența sa fie veritabilă, am valorificat la maxim zona de expunere a brandului și am implementat impecabil concept Hollywood Cinema Experience. A fost o muncă de echipă și suntem bucuroși că am reușit să ne atingem obiectivele setate.” a declarat Raluca Zamfir (Manager Partner RAN Events).

 

Covor roșu, filme slow motion cu iz cinematografic, fotografii cu atitudine realizate la panoul foto personalizat, tunuri de lumină și atmosfera electrizantă au atras celebritățile și comunitatea de influențatori în zona Pandora și i-au făcut să se simtă asemenea starurilor de cinema pe platourile de filmare.

„Din cei 20 de ani de VIVA! România, în ultimii 7 ani, Pandora a fost unul dintre partenerii  de bază ai revistei, iar cu fiecare an, provocarea a fost din ce în ce mai mare, pentru a le oferi invitaților experiențe memorabile la cornerul Pandora. Anul acesta, am reimaginat strălucirea și eleganța caracteristice Hollywood-ului, transpunându-le într-un set-up inedit, care a reprezentat un punct de atracție al serii”, a declarat Patricia Mihail (PR Director Ran Events).

 

Pe covorul roșu de la Pandora au trecut jurnaliști, artiști, sportivi, stiliști, influențatori și persoane publice, printre aceștia numărându-se Andreea Esca, Roxana Voloșeniuc, Dana Enache, Oana Popoiag, Alexia Eram și GoldenBoy, Tily Niculae, Ioana Ginghină, Ela Crăciun, Andra și Răzvan Gogan, Andreea Remețan, Anca Ciota, Eli Roman, Olivia Păunescu, Livia Graur, Oana Mareș, Nicole Cherry, Xonia, Nicoleta Nucă, Alexia Țalavutis, Sasha Borona, Jazzy Jo, Maria Andreea,  Diana Bulimar, Larisa Iordache, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu, Paula Chirilă, Cristina Șișcanu, Alexandra Calafeteanu, Lucy Faur, Alin Gălățescu, Deea Codrea, Cristina Feather, Ioana Vișănescu și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related