[Coworkingul la romani] Mihai Citiriga (Hub 1317): Piata e foarte mica in Brasov, intr-un fel suntem toti parteneri in promovarea unui nou stil de lucru

[Coworkingul la romani] Mihai Citiriga (Hub 1317): Piata e foarte mica in Brasov, intr-un fel suntem toti parteneri in promovarea unui nou stil de lucru

Mihai Citiriga ne povesteste cum, de la o vizita in Timisoara si intrarea din intamplare intr-un hub de coworking, a ajuns sa-si construiasca un business propriu in aceasta zona, numai ca in Brasov. Fratii Mihai si Cosmin Citiriga au oferit, la inceput, 5 locuri disponibile in spatiul lor de birouri. Dupa doua extinderi, Hub 1317 a ajuns astazi la o capacitate de 20 de locuri, iar in viitorul apropiat vor ajunge la 30. Fratii Citiriga isi doresc, totodata, sa introduca un nou serviciu in comunitate - sharingul de trotinete, biciclete sau chiar masini electrice.

 

Am ajuns, prin coincidenta, intr-un hub din Timisoara. La vremea respectiva cred ca era primul spatiu de coworking din Romania. Acolo m-am intalnit cu Vlad Isac, cel care se ocupa de spatiu si cel care mi-a povestit ce e, cum functioneaza, cum se organizeaza un spatiu de coworking. Noi in Brasov, la vremea respectiva, avem un spatiu de birou mai mare decat aveam nevoie si am decis, impreuna cu Cosmin Citiriga, fratele meu, sa facem si noi un hub in spatiul care era in plus. Asa a luat nastere HUB 1317 Brasov. Era la inceputul anului 2013. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related