[Coworkingul la romani] Marian Oprea (The Atelier): Cel mai puternic diferentiator al nostru este inchirierea locurilor la birou cu ora

[Coworkingul la romani] Marian Oprea (The Atelier): Cel mai puternic diferentiator al nostru este inchirierea locurilor la birou cu ora

Spatiile de coworking pot porni si ca o afacere de familie. De ce nu? Marian Oprea si sotia lui au inchiriat un spatiu in centrul vechi al Bucurestiului si au ales ca model de business oferirea serviciilor flexibile de lucru. Mai exact, daca pasiti in The Atelier cu gandul de a munci, veti constata ca puteti inchiria spatiul de acolo la ora. Optiunea e destul de rara, momentan, spune Marian.

Se deschid in continuare spatii de coworking de tip HUB, spatii de lucru la comun cu model si propuneri de lucru asemanatoare multinationalelor, de tip B2B.

Si se pare ca exact asta este una dintre greutatile cele mai importante intr-un astfel de business: aceea de a educa oameni sa-si inteleaga nevoile. Si sa actioneze ca atare. Chiar si antreprenorii sau managerii au lacune in educatia finaciara, spune Marian, iar asta inseamna ca resursele lor merita o soarta mai buna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related