Petrece în ritmuri tropicale alături de tinerii IAA Young Professionals la Party “Jungle Beats”

Petrece în ritmuri tropicale alături de tinerii IAA Young Professionals la Party “Jungle Beats”

Se anunță valuri de căldură tropicală în jungla marcomm-ului, unde ziua este plină de frumuseţea creativă a junglei, iar noaptea bestia se dezlănțuie odată cu lăsarea serii. Echipa IAA Young Professionals vă așteaptă vineri, 28 iunie, începând cu ora 20.00 într-o pădure ca pentru un adevărat rege, la Tête-à-Tête Club Lounge din Herăstrau.

Ritmul triburilor este asigurat de baieții de la Gotgroove? care ne pregătesc un playlist în ton cu bătăile inimii. Atunci când spiritele se vor încinge mult prea tare, Gelateria Velluto va fi acolo să mai răcească spiritul bestial. Dar odată cu caldura, aparatele electronice nu doresc să mai funcționeze, aşa că banii gheață sunt un must.

Liderii tribului Jungle Beats sunt asigurați de IAA Young Professionals şi odată cu lăsarea nopții vin şi culorile radiante printre liane şi copacii bătrâni.

 

“Vă aşteptăm la o petrecere altfel, organizată în spiritul IAA Young Professionals. Conceptul de anul acesta este fresh, colorat și plin de viată. Vă asigurăm că veți simți ritmurile și vibe-ul jungle imediat după lăsarea serii. Surprizele cu izuri tropical nu vor întârzia să apară, în ton cu căldura dogoritoare şi cu trend-urile tot mai colorate care tot apar în lumea marcomm-ului.” declară Iulia Niculae-Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România și Vicepresedinte IAA Young Professionals pentru Europa.

 

Party-ul Jungle Beats este organizat de IAA Young Professionals România si este susținut de IQads.roTête-à-Tête Club Lounge prin locația pusă la dispoziție, Gotgroove? prin mix-urile special gândite pentru eveniment și Gelateria Velutto, prin gustările răcoritoare oferite.

Accesul la petrecere este gratuit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related