IAA Young Professionals lansează campania de recrutare „Let’s get better together!”

IAA Young Professionals lansează campania de recrutare „Let’s get better together!”

IAA Young Professionals lansează campania de recrutare „Let’s get better together!” prin care îşi propune să selecteze tinerii profesionişti pasionați de marketing şi comunicare care îşi doresc să facă parte dintr-o echipă recunoscută şi apreciată la nivel global. IAA Young Professionals Romania este câştigătoare a 6 premii internaţionale IAA Inspire Young Leader şi a fost desemnată de două ori cea mai bună filială Young Professionals din lume (în 2016 și în 2018).

Campania de recrutare se desfăşoară în perioada 5 februarie – 18 martie 2019 şi sunt invitaţi să aplice atât studenţi care doresc să-şi descopere aptitudinile, cât şi tineri profesionişti din marketing şi comunicare care doresc să contribuie la dezvoltarea industriei de Marcomm.

IAA Young Professionals este singura asociaţie din România dedicată tinerilor profesionişti din domeniul marketing-ului şi comunicării, în cei 11 ani de activitate IAA YP se mândreşte cu 230 de evenimente care au avut o audienţă de aproximativ  17.000 de participanţi. Toate acestea fiind realizate de cei 700 de membri YP.

 

Investim foarte mult în membrii din asociație pentru că ne propunem să formăm viitorii lideri din industrie. Din acest motiv, oportunitățile de dezvoltare profesională și personală sunt variate și vizează atât aspiranții la industrie, cât și personale cu experiență. Pentru a păstra o comunitate activă urmărim în procesul de recrutare să atragem tineri pasionați de domeniul marketing-ului și al comunicării care au potențial de creștere și motivația necesară. Acestora le vom oferi accesul la diverse programe educaționale și oportunități internaționale.", a declarat Iulia Niculae – Cuciurean, Preşedintele IAA Young Professionals.

 

Avantajele membrilor IAA Young Professionals:

  • Dezvoltare personală şi profesională
  • Networking cu profesionişti marcomm din Romania şi din străinătate
  • Personal branding
  • Un plus în CV-ul personal
  • Existența unui cadru general în care fiecare îşi poate crea propriile beneficii
  • Reduceri la evenimentele și acțiunile IAA Romania (ex. Școala IAA, conferințe, seminarii)
  • Acces la evenimentele și acțiunile IAA Young Professionals

Înscrierile se pot face prin completarea formularului de pe site IAA YP.

Chapterul IAA Young Professionals Romania este unul dintre cele mai active şi creative din lume,  câştigând premiul de cea mai bună filială YP din lume, pentru a doua ediţie consecutiv. De asemenea, în 2018, Ivona Băbărelu și Andrei Țigănaș au fost premiaţi la categoria Young Leader în cadrul Conferinței Globale IAA – Creativity4Better, iar în cadrul Galei Internaţionale IAA Global ”Creativity Can Change The World” din 2017 de la Bucureşti, Iulia Niculae – Cuciurean şi Claudiu Petria au primit premiul “IAA Young Leader Award”.  În 2016 IAA Young Professionals a primit distincţia ”The Inspire Award pentru excelenţă”, iar în 2015, Ioana Marzac-Sigarteu şi Nicoleta Deliu au fost premiate la categoria Young Leader în cadrul Galei de premiere IAA Inspire Awards de la Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related