Iulia Niculae-Cuciurean, Preşedinte IAA Young Professionals România, a fost numită Vicepreşedinte IAA YP pentru Europa

Iulia Niculae-Cuciurean, Preşedinte IAA Young Professionals România, a fost numită Vicepreşedinte IAA YP pentru Europa

Dupa 11 ani de activitate în cadrul IAA YP România, Iulia Niculae-Cuciurean este numită Vicepreşedinte Young Professionals pentru regiunea Europa. Iulia îşi păstrează funcţia de Preşedinte IAA YP România, însă va prelua şi responsabilităţile globale. Noua echipă de conducere la nivel global a IAA Young Professionals, organizaţia tinerilor profesionişti din marketing și comunicare, este formată din cinci Vicepreședinți regionali şi un Preşedinte.

 

Sunt onorată de noul rol şi accept cu responsabilitate provocarea pe care o presupune poziţia de VP regional pe întreaga Europă. Conectarea şi stabilirea legăturilor între chapter-ele YP merită o atenţie deosebită, pentru că de aici se pot naşte foarte multe acţiuni valoroase pentru întreaga industrie.“, declară Iulia Niculae – Cuciurean.

 

Rolul noii echipe globale este de a acţiona ca un hub de resurse pentru Chapter-ele IAA Young Professionals din fiecare zonă coordonată.

 

Mişcarea Young Professionals, aşa cum imi place mie să o numesc, este primul pas în a identifica, forma şi pregăti viitorii lideri. Chapter-ele locale YP au lideri puternici care vor genera experienţe unice şi noi suntem foarte bucuroşi să-i vedem cum fac schimb de bune practici pentru a învăţa, a se conecta şi a organiza evenimente la nivel global”, declară Srinivasan Swamy, Chairman şi Preşedinte Global IAA.

 

În aprilie 2017, Iulia Niculae-Ciucurean a fost aleasă Preşedintele IAA Young Professionals România, după o experienţă de mai bine de 9 ani în cadrul asociaţiei. Sub mandatul său, IAA Young Professionals România a câştigat premiul pentru cel mai bun chapter din lume, în 2018, iar în anul 2017 aceasta a fost distinsă la nivel global cu premiul  "IAA Young Leader” în cadrul galei Creativity Can Change the World.

Iulia Niculae - Cuciurean este în prezent Marketing Manager al Federaţiei Române de Fotbal şi are o experienţă de peste 11 ani în marketing şi comunicare. De-a lungul timpului, ea a coordonat campanii complexe, atât la nivel local, cât și regional, pentru clienți precum: Google, Vodafone România, Cosmote, Procter & Gamble, Jacobs Douwe Egberts, Bayer, Vascar, Special Olympics, United Way, Hospice.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ultimii ani de studiu universitar, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herțegovina.

Chapter-ul IAA Young Professionals România (IAA YP) este unul dintre cele mai active din lume, fiind recunoscut la nivel global pentru activitățile sale în beneficiul industriei de marketing și comunicare. Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA YP România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare ajuns la a 9 editie anul acesta), Seara YP (dezbateri și workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

In cei 11 ani de activitate IAA Young Professionals România se mândreşte cu peste 230 de evenimente care au avut o audienţă de aproximativ 17.000 de participanţi. Toate acestea fiind realizate de cei 700 de membri YP.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related