Credite pe rap, cu bunici și bunicuțe

Credite pe rap, cu bunici și bunicuțe

Cică sunt la modă bunicuțele și dau bine în reclame. Mai ales cele care fac rap. Ei bine, de această părere au fost cei de la Sebo, o organizație de creditare nebancară din Republica Moldova.

Vedem ce și cum imediat mai jos; deocamdată, o întrebare: o mai țineți minte pe bunicuța care bătea toba prin 2005 pe scena Eurovision, alături de Zdob și Zdub? Tot ea, șapte ani mai târziu, bătea toba tot într-un cântec de-al Zdubilor: „Moldovenii s-au născut”.

Astăzi, aceeași bunicuță continuă să bată toba, dar într-un spot lansat de sus-amintita companie. Și mai face și rap, dar nu de una singură, ci alături de-un bunic și un motan animat. Pe ritmuri de ciki ciki tu, protagoniștii anunță o promoție de 90 de zile de credite gratuite pentru cei care iau prima dată un credit de la Sebo:

Pe de o parte jucăuș (și, în contextul local, "viral"), pe de altă parte îngrijorător (nu vă sperie că doi bunici fac reclamă la o companie de creditare?), spotul rulează la TV de o lună, dar a ajuns poate și mai popular în online. 

Una dintre cele mai mari pagini de divertisment din Moldova a făcut o postare despre spot, mai exact despre frecvența cu care e transmisă la TV și radio.

Valul de comentarii apărut e îndoit, unii spun că li se pare amuzantă, alții că e iritantă. Noi spunem așa: se poate ca sfârșitul lumii să fie cu încă un pic mai aproape. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related