A new and better you

A new and better you

[PREMIERĂ] A NEW AND BETTER YOU
De Joe Harbot
Concept și distribuție: Edith Alibec, Judith State, István Teglas
Light design: Dragoș Petrișor
Scenografie: Cristina Paula Ana Barbu
O producție POINT
(Spectacolul este câștigător al call-ului de proiecte Boilling Point 2, ce a avut loc la începutul lui 2019)

Live de la sala de fitness și de la festival, vlog din bucătărie cu rețeta de salată preferată, poze cu filtre și tag pe toate hainele și accesoriile scumpe pe care le porți, story cu ziua petrecută la spa, postare despre noua bautură organică favorită.

#anewandbetteryou #wokeuplikethis #photooftheday #instagood #healthyfood #followme #fashion #selfie #love #happy  #influencerlife  #perfectlife

Ai reușit! Sute de mii de oameni sunt cu ochii pe tine. În fiecare zi. În fiecare moment.
Ai muncit mult să ajungi aici. Ai devenit, în sfârșit, cineva. 
Și acum?

 

SYNOPSIS

Construită parțial ca un TED talk motivațional, parțial ca un vlog pentru “healthy lifestyle”, piesa lui Joe Harbot, amuzantă și fluidă, urmărește o tânără fată, Edith Alibec, aflată într-o călătorie “from zero to hero”, de la a fi nimeni la a fi cineva. Ajutată de doi guru perfecți, Judith State și Istvan Teglas, ea reușește să se transforme în cea mai bună versiune a ei.

Este vorba despre narcisism sau despre nevoia de atenție? Este despre puterea unor branduri și a mașinii de PR care amplifică un mesaj fără substanță? De ce, agasați de influenceri și oversharing, întreținem totuși fenomenul și-l hrănim cu timp și interes? 

“A new and better you” nu dă verdicte, ci ridică niște semne de întrebare.

A new and better you” aduce în discuție, mai în glumă, mai în serios, un subiect actual și relevant: impactul social media asupra noastră și felul în care influencerii ne modifică/alterează comportamentele și percepția asupra felului în care arătăm. De asemenea, spectacolul analizează partea întunecată a culturii self-development-ului, a dorinței noastre mereu nesatisfăcute de a fi mai cool, mai sexy, mai populari.

Edith Alibec despre montarea acestui spectacol în Londra, la teatrul The Yard:

“Am râs mai tot timpul, ceea ce nu mi se întâmplă foarte des la teatru. Textul este foarte bine scris, are un umor deștept. Iar actorii și-au asumat 100% personajele ușor absurde, ceea ce a făcut ca spectacolul să fie o mică bijuterie. După mai multe spectacole din mediul teatral independent văzute în Londra în perioada aceea, din care nu primeam nimic, indiferent de cât de bine erau scrise textele, “A New and Better You” a fost ca o gură de aer proaspăt. Subiectul abordat l-am simțit ca fiind foarte actual, parte din prezentul meu. De la primele replici m-a cucerit - pe mine și întreaga sală.”

 

Premiera are loc pe 7 septembrie, iar următoarea reprezentație – 26 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related