Frica chiar naște monștri

Frica chiar naște monștri

A trecut mult timp până când omenirea a înțeles că așa cum mergem la doctor atunci când ne doare stomacul sau suntem răciți, așa ar trebui să consultăm și un terapeut atunci când simțim că avem probleme de ordin emoțional pe care nu le putem rezolva. 

Dacă țările dezvoltate au trecut deja de stigmatul mergi la psiholog, deci ești nebun, cele în curs de dezvoltare încă se luptă cu aceasta. Diferențele de abordare sunt uriașe deoarece mentalitățile și constructele sociale se schimbă cel mai greu. 

După acceptarea de către adulți a necesității și utilității terapiei vine rândul acceptării rolului acesteia și pentru copii. Este bine știut și documentat faptul că în copilărie se nasc monștrii care, de multe ori, ne însoțesc pe parcursul vieții. Pentru a putea avea o construcție solidă, e nevoie de o fundație bine ancorată.

Plin de emoție, adevărat și cu un îndemn bine construit, spotul realizat de FCB pentru ONG-ul Barnado's din Marea Britanie promovează această nevoie și atrage atenția adulților asupra problemelor cu care un copil se poate confrunta:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related