Un aur și 2 premii argint pentru soluțiile de Loyalty & Rewards ale agenției Create Direct

Un aur și 2 premii argint pentru soluțiile de Loyalty & Rewards ale agenției Create Direct

În perioada 11 – 14 septembrie, la București, a avut loc IDN Creative & Strategic Forum 2019 unde agenția Create Direct, membru exclusiv al InterDirect în România, a câștigat 3 premii.

Soluțiile de Loyalty & Rewards oferite de Create Direct au fost distinse cu aur și argint la categoriile Best Customer Strategy și Loyalty. La categoria Innovations, agenția a câștigat încă un argint pentru soluția Rewardiful – soluție SaaS pentru dezvoltarea și administarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare.

Juriul, format din membri specializați în strategie și creație, a provenit din mai multe țări: Singapore, Franța, Spania, Suedia, Olanda și Finlanda.

Cosmin Lăcătușu, director executiv al agenției Create Direct:

„Premiile obținute ne onorează, mai ales în condițiile în care am concurat cu agenții de renume din Olanda, Germania, UK și Franța. Mai mult decât atât, ni se confirmă faptul că soluțiile noastre de business sunt inovative nu doar la nivel local, ci și la nivel european.”

 

InterDirect Network este cea mai mare rețea internațională de agenții independente specializate în marketing direct și digital. Agențiile membre provin din peste 25 de țări din întreaga lume. Scopul organizației este de a oferi membrilor oportunitatea de a colabora și împărtăși informații și resurse care pot fi utilizate spre beneficiul clienților. Ultimele evenimente InterDirect Network au avut loc în Bangkok, Barcelona și Chiang Mai.

Create Direct este membrul exclusiv pentru Romania al InterDirect Network încă din 2008 si este liderul pieței românești în soluții de incentive marketing, fiind specializată în dezvoltarea de soluții business pentru cluburi de fidelizare, campanii de generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related