Create Direct câștigă premiul Agenția anului 2020, Best Creative, aur, argint și bronz pentru soluțiile sale de Loyalty & Rewards

Create Direct câștigă premiul Agenția anului 2020, Best Creative, aur, argint și bronz pentru soluțiile sale de Loyalty & Rewards

Joi, 8 octombrie 2020, a avut loc conferința IDN Creative & Strategic Forum 2020 unde agenția Create Direct, membru exclusiv al InterDirect în România, a câștigat în total 6 premii IDN Awards.

Soluțiile agenției au fost distinse cu aur la categoria Best Customer Strategy, argint la categoria Loyalty, și câte un bronz la categoriile Online Strategy, respectiv Innovations.

Rewardiful.com, soluția SaaS pentru dezvoltarea și administrarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare, a îmbogățit portofoliul de premii al agenției Create Direct și a fost premiată la categoriile Online Strategy, Loyalty și Innovations. Este al doilea an consecutiv în care Rewardiful.com se remarcă atât în cadrul IDN Awards, cât și în cadrul Incentive Marketing Association Europe – Incentive Awards. La cea din urmă, soluția a obținut o dublă nominalizare la categoriile Best Use of a Technology in a Programme și Best Technology Provider or Solution.

Rewardiful.com vine în ajutorul clienților activi pe piețele aflate într-o permanentă și rapidă schimbare și oferă un valoros avantaj competitiv, acela de Time to Market. Cu Rewardiful.com, campaniile sunt live în maxim 24h. Începând cu layout-ul și încărcarea bazei de clienți, până la setarea mecanicii, a catalogului de premii și a logisticii, procesul implementării este rapid și fluid.

În plus, Rewardiful.com oferă acum un pachet complex de noi funcții tehnice. Prepaid vouchers, achiziții de puncte cu plata prin card sau modulul „My Wish” sunt doar câteva dintre noile funcții disponibile prin Rewardiful.com.

Experimenteaza.Rewardiful.com este al doilea proiect care aduce două premii importante agenției Create Direct. Acesta a câștigat aurul la categoria Best Customer Strategy, dar și unul dintre cele mai semnificative premii din cadrul IDN Awards, premiul pentru Best Creative.

Experimenteaza.Rewardiful.com este proiectul prin care agenția Create Direct invită clienții și prospecții să testeze platforma Rewardiful.com, din punctul de vedere al consumatorului final, în baza unui cod. Astfel, cei interesați de platformă, experimentează procesul prin care vor trece proprii clienți fideli la utilizarea punctele acumulate.

Agency of the year 2020, cea mai râvnită distincție pentru agențiile participante la IDN Awards, a fost câștigată de agenția Create Direct.

Juriul, format din membri specializați în strategie și creație, a provenit din mai multe țări: Germania, Olanda, Suedia, Finlanda, Thailanda și România.

Cosmin Lăcătușu, director executiv al agenției Create Direct:

Premiile obținute sunt deosebit de valoroase, în special prin prisma situației globale în care ne aflăm. Am concurat cu agenții puternice din Olanda, Germania, India și UK. Faptul că am câștigat chiar marele premiu al IDN Awards, Agency of the year 2020, ne onorează și ne confirmă că suntem o echipă eficientă, unită și creative, orientata spre rezultat.”

 

Create Direct, membru exclusiv pentru Romania al InterDirect Network încă din 2008, este liderul pieței românești în soluții de incentive marketing, fiind specializată în dezvoltarea de soluții business pentru cluburi de fidelizare, campanii de generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related