Ultima săptămână de înscriere la StepFWD, program de pre-accelerare de 6 săptămâni realizat de antreprenori pentru antreprenori

Ultima săptămână de înscriere la StepFWD, program de pre-accelerare de 6 săptămâni realizat de antreprenori pentru antreprenori

StepFWD este un pre-accelerator de startup-uri tehnice cu echipe diverse aflate la început de drum ce-și propune să echilibreze ecosistemul antreprenorial în România. Acesta este realizat de către Codette împreună cu TechHub Bucharest și este pre-acceleratorul realizat de antreprenori pentru antreprenori. Aplicațiile sunt deschise până pe 29 Septembrie.

Organizat în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România, StepFWD își propune să susțină startup-urile tech aflate la început de drum, din echipa cărora face parte cel puțin o femeie. Fondatorii acestora își vor dedica 2 zile pe săptămână timp de 6 săptămâni pentru a participa la workshop-uri și sesiuni de mentorat și vor avea acces la o rețea de mentori și profesioniști din ecosistemul local.

 

Program realizat de antreprenori pentru antreprenori

StepFWD reunește peste 40 de mentori cu diverse arii de expertiză ce doresc să ofere comunității din cunoștințele lor. Pe parcursul celor 6 săptămâni, cele 10 echipe finaliste vor participa la workshop-uri tematice și sesiuni de mentorat cu antreprenori și experți din ecosistemul antreprenorial și vor avea acces la un network extins, cât și la potențiali investitori. Pre-acceleratorul propune o incursiune de subiecte potrivite pentru echipe la început de drum, fiecare săptămână aducând un nou subiect, dintre care amintim Business Model Canvas, dezvoltare de produs, vânzări și growth hacking, marketing, analiză de metrici și date de produs, negocierea unei investiții sau diverse aspecte ce ar trebui urmărite încă de la început.

La finalul celor 6 săptămâni, cele 10 echipe își vor prezenta ideea de afacere și progresul din cadrul programului la evenimentul de final - Demo Day. Acest eveniment își propune să aducă împreună actori importanți din ecosistemul profesioniștilor în tehnologie la nivel local și regional, alături de investitori și fonduri de investiții.

 

Criterii de eligibilitate

StepFWD este dedicat viitorilor antreprenori sau antreprenorilor aflați la prima experiență antreprenorială și echipelor la început de drum care vor să-și dezvolte ideea / prototipul și să meargă la următorul nivel. Aplicațiile sunt deschise și sunt eligibile echipele ce au în componență cel puțin o femeie fondator. La nivelul aplicației, se poate aplica cu ideea de business, cât și cu prototip - o primă versiune de produs.

Evaluarea aplicațiilor este realizată de către un juriu de experți, ținând cont de potențialul ideii la nivel global, tehnologia ce stă la bazele produsului, experiența lor profesională în industria căreia i se adresează produsul, precum și istoricul de colaborare al membrilor echipei.

 

Aplică la StepFWD până pe 29 septembrie

Inregistrarea se face la online și aplicațiile sunt deschise până la 29 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related