Nici the special one nu mai e ce-a fost

Nici the special one nu mai e ce-a fost

In locul lui Leonardo di Caprio in Titanic ar fi putut sa joace Matthew McConaughey (pe bune, chiar a fost distribuit). In locul lui Victor Rebengiuc, pe Ilie Moromete ar fi putut sa-l joace Gheorghe Dinica (i-a fost propus rolul, dar a refuzat). Dar in cel mai nou spot al agentiei de pariuri sportive Paddy Power Games, un singur om ar fi putut sa joace rolul principal: Jose Mourinho.

Campania cu valente satirice “Don’t think you’re special” nu-l putea avea ca protagonist decat pe the special one. Acesta si-a adjudecat acest nickname la prima conferinta de presa in calitate de manager la Chelsea.

Spotul creat de VCCP este plin de referinte la momente mai bune sau mai controversate din cariera antrenorului, care probabil ca nu sunt straine de publicul tinta al campaniei.

Clipul incepe cu Mourinho citind un ziar al carui headline se intreaba incotro va merge cariera lui, in biroul lui in care se afla un portret cu el sarbatorind victoria fostei sale echipe Porto pe Old Trafford, din 2004.

Apoi face un tur al trofeelor castigate aflate in casa lui, dar aminteste si de momentele in care a iesit pe locul al doilea, cu Manchester United, in 2018.

Cand femeia lui de serviciu ii scoate in fata un cos de rufe, Mourinho spune ca a fi special inseamna sa respecti regulile si aminteste momentul din 2005, cand s-a ascuns intr-un cos de rufe pentru a intra in vestiar, pentru ca era suspendat.

Tot Mourinho spune ca a fi special inseamna a fi umil, in timp ce se ingrijeste de o tufa din gradina sa, careia i-a dat forma a trei degete impreunate, gest pe care el l-a folosit pe Standford Bridge cand s-a intors ca antrenor al Manchester United, pentru a le aminti fanilor care il huiduiau ca a castigat trei titluri pentru echipa lor.

O alta referinta il aduce in prim plan pe cainele lui, care poarta numele celebrului atacant pe care Mourinho l-a antrenat la Chelsea, Didier Drogba, scris pe bolul de mancare.

In final, dupa toate argumentele pe care le aduce pentru a-si justifica statutul de special one, in timp ce se urca in taxi, antrenorul pariaza in aplicatia mobila Paddy Power Games si castiga The Daily Jackpot. Eh, acum chiar ca e special! Nu chiar. Stie de ce soferul de taxi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related