Ocolul pământului cu Matthew McConaughey

Ocolul pământului cu Matthew McConaughey

Asistăm la ascensiunea metaversului. În fiecare zi, încercăm să prindem din mers noțiunile noi despre „lumea nouă”: știri despre NFT și crypto, gadgeturi care să transforme online-ul în iluzia vieții. Toate construiesc portalul care vrea să ne ajute să evadăm din realitatea naostră. Dar, oare... În matevers avem natură – păduri și copaci, ape și pajiști? Există oare acolo relații autentice, de prietenie și iubire?

Într-un spot premergător campaniilor care se vor vedea anul acesta în pauza de la Super Bowl, echipa Salesforce l-a transformat pe actorul Matthew McConaughey într-un personaj din romanele lui Jules Verne. Un explorator care redescoperă minunile pământului cu care ne-am obișnuit și pe care am uitat să le prețuim. Un reminder important despre cum ne lăsăm deseori distrași de lumea digitală și uităm să fim prezenți aici, acasă. Ce vrea McConaughey să ne spună de fapt? Dacă am trata planeta cu la fel de mult interes precum facem cu metaversul, poate că n-am mai simți atât de acut nevoia de evadare, ci nevoia de reconectare. Sau, în cuvintele lui: "So while the others look to the Metaverse and Mars, let’s stay here and restore ours."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related