[România pe YouTube] Multiversul, grătarul și castelul masonic

[România pe YouTube] Multiversul, grătarul și castelul masonic

Campania pentru prezidențiale se desafășoară molcom și oarecum plictisitor, UE respinge redundant comisarii propuși de Viorica Dăncilă, așa că YouTube-ul românesc este preocupat de lucrurile care contează cu adevărat. De exemplu, dacă și unde să îți cumperi apartament, cum e grătarul adevărat, istoria Gucci și care e cel mai tare telefon mobil. 

 

Ce apartament să cumpăr?

Câteva opțiuni pe care le-am identificat. Observ că e greu sa aleg un obiectiv și astfel căutarea mea devine haotică. Am încercat să identific categoriile/opțiunile principale pe care le am în piața asta a imobiliarelor.

 

 

Castelul Masonic Din Sintra

 

Doi Degeaba Sezonul 6 Lansare trailer

Doi Degeaba Sezonul 6 va incepe in curand! Pregatiti-va berea, chipsurile, popcornul, shaworma pentru ca ne vedem pe 9 octombrie banditilor! :-D

 

 

CEL MAI BUN TELEFON DE BUGET? - HUAWEI P SMART Z

  

 

Când află neamurile că te-ai angajat - MIRCEA BRAVO

 

Cornel Mare Gagicar în Sat 

 

 

Cotofana, pasare calatoare: INSULELE FEROE 3

 

Când mergi cu mașina la facultate - MIRCEA BRAVO

 

Cel mai cocalar elev

 

Gucci, Guccio Gucci

 

Irina Bossy Ghica - Stră stră nepoata lui Ion Ghica și Grigore Gheorghe Cantacuzino

Irina Bossy Ghica este este stră stră nepoata lui Ion Ghica și stră stră nepoata lui Gheorghe Grigore Cantacuzino- zis și „Nababul”. S-a întors în România și vrea să se implice în schimbare. A intrat în politică, are experiență și crede că nepăsarea ne va omorî. Fost jurnalist, corespondent pentru cele mai importante redacţii europene, Reuters şi BBC World Service, Irina Bossy Ghica a revenit în România în decembrie 1989, în calitate de corespondent de presă şi a participat, tot ca jurnalist, inclusiv la celebrele mineriade. A fost consilier de cooperare la Ambasada Franţei la Bucureşti, pentru a coordona colaborarea între Franţa şi România.

 

 

Reactionez: Păpușă găsită fără suflare în Cartier

 

 

Greseli in L-A Seral | Bromania & Vali Dobrogeanu

 

 

5 Teorii De Multivers

 

 

TOTUL PANA LA GRATAR

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related