[România pe YouTube] Tu și versiunea ta mai obosită

[România pe YouTube] Tu și versiunea ta mai obosită

Lucruri importante tura asta pe YouTube-ul românesc. Psihologul Bogdan Ion vorbește cu George Buhnici cum ne schimbă oboseala și care ar putea fi schema de atac prin care să îi ținem piept. Apropo de nu ești tu când..., Andi Moisescu bagă niște salată de boeuf, iar Mircea Bravo are rețete pentru studenți. Bonus de la Anne: semințe, pufuleți cu lapte praf, snacksuri cu brânză, arahide în coajă, chipsuri în cuptor, biscuiți digestivi, biscuiții casei cu ciocolată. Nu e doar cu mâncare, nu vă speriați.  Care e legătura dintre pariurile sportive, matematică și informatică, explică Cristian Dascălu. Ar mai fi: Generația Internet, Camino, părinți, stat și băiță în stil roman.

  

Am păcălit internetul cu FAKE NEWS

 

Cum ne schimbă oboseala - Bogdan Ion - Psiholog 

 

Ora de INFORMATICA in liceu

 

Anne MANANCA: snacksurile mele preferate!

Anne MANANCA: snacksurile mele preferate, adică semințe, pufuleți cu lapte praf, snacksuri cu brânză, arahide în coajă, chipsuri în cuptor, biscuiți digestivi, biscuiții casei cu ciocolată, iubesc sarea, ce retenție de apă, alo?

 

Cinci rețete ieftine pentru studenți - MIRCEA BRAVO

  

 

Cum am făcut bani din pariuri sportive? Fără riscuri.

 Am câștigat constant la pariuri fără să urmăresc campionate, echipe, meciuri. Totul printr-un sistem garantat care să îmi ofere siguranță. Când matematica și informatica se îmbină în ceva practic iese jmecherie. Un proiect din care am învățat o tonă de lucruri noi.

 

REVELION. UMOR DIN ‘82 SI MEDICAMENTE

Ori îmi este mie poftă de salată de boeuf, piftie și cornuțele umplute cu cremă, ori chiar am dat, din întâmplare, peste selecțiuni din programul de Revelion.

 

 

GENERAȚIA INTERNET 

   

 

El Camino - O vorbă și un film

 

EU SI 80% DIN PARINTI MONTAM GRESIT SCAUNUL COPIILOR! SIGURANTA AUTO CU ALICE DONA

Dupa discutia asta mi-am dat seama cate greseli am facut cand am cumparat scaune auto pentru copii. Pe primul l-am luat second hand, iar urmatoarele, desi le-am cumparat din magazine de incredere, sunt fake, nesigure si incompatibile cu masina mea. Habar n-aveam cate greseli se pot face in procesul de alegere al unui scaun auto pentru copii. Tot Alice Dona m-a invatat sa deosebesc un scaun fake de unul de calitate, unde gasesc scaune bune, cum sa le aleg, cum sa le intretin si multe altele. Este un material plin de informatii utile si interesante, la care am muncit foarte mult si care sper sa va placa.

 

 

NICI MORT NU SCAPI DE STAT

 

Băiță În Stil Roman (În Ischia)

Insula Ischia are castele medievale pe insulițe, băi termale antice, mâncare făcută „la vulcan” și muzee mișto.

    

 

Patriotismul la români - MIRCEA BRAVO

 

Legatura dintre copaci si calculatorul cuantic 

 

Armenia Putea Sa O Duca Mai Bine

 

 

MI-AM DESFACUT DREADURILE

 

DPS #3 - Cand te speli pe dinti cu Mustar nu esti un Raton!

 

Doi Degeaba : Provocare Am/N-am

 

Politia Muzicii: ALEXIA ERAM - "LIL ESCA", Stefania - Aleg Sa Iert

 

 

10 Greseli pe care sa NU le faci la Prima Intalnire

 

SI-A FACUT 7 TATUAJE INTR-O ORA

 Am inceput un proiect nou, impreuna cu gasca asta faina! Asta e PRIMUL VLOG. Speram sa va placa!!!

 

Ce avantaje aduce epilarea definitivă? - Andreea Suciu

Epilarea definivă este Sfantul Graal. Uiti de grija epilatului clasic, scapi de parul nedorit de pe fata si corp, te bucuri de piele fina, fara iritatii sau foliculita, iar rezultatele apar de la prima sedință. Tratamentul are o eficienta ridicata și Da, este cea mai buna investitie pentru o femeie.

 

 

Asta e cea mai CORECTA masina de 10 000 de euro! #2

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related