Fara transpiratie in fotbalul american

Fara transpiratie in fotbalul american

Pentru ca Ziua Devoratorilor de Publicitate e in fiecare zi, e bine, poate, sa puna cineva junk la junk si capodopere la la capodopere, o sita peste tot ce se produce zilnic in lume. Acum, ce a facut Old Spice in ultimul spot e greu de incadrat, ca mereu se va gasi cineva care sa nu prea suporte brandul asta. Dar umorul e acolo si se tin tare de el, in fiecare spot.

In cea mai recenta campanie, nebunii vor sa-l dea afara pe un fotbalist pe nume Sweat din fotbalul american, ca vezi doamne, numele lui “transpiratie” nu are ce cauta in Prima Liga. Ca raspuns un alt Sweat, Keith Sweat, de data asta, i-a compus un remix in care cere celor de la Old Spice sa nu-l mai bully-uiasca pe Sweat fotbalistul. E ca si cum si spune ca Plumb nu are ce cauta Ministerul Mediului sau ca Cosmin Contra nu ar fi de acord cu nimic din ce se discuta pe teren. Si clientul chiar ar fi de acord cu asta si ti-ar da bugetul pe mana sa-ti faci de cap.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related