[România pe YouTube] Cum să primești totul gratis sau ce poți să cumperi de 5 lei

[România pe YouTube] Cum să primești totul gratis sau ce poți să cumperi de 5 lei

Acestea sunt dilemele YouTube-ului romanesc: gratis sau ieftin. Intre aceste doua extreme, ar mai fi: merele de 100 de lei, platile online si prin SMS, fake-uri si branduri. Dar, ce bine, nu e doar despre bani viata. Mai este si despre masini scumpe si dileme inocente, precum ce se intampla cu tine noaptea. In timpul acesta, unii mai scriu si carti. Sau fac seriale cu femei de serviciu. 

 

Antonio Eram - Pionierul plăților online și prin SMS

  

 

Istoria Cenzurii

 Au trecut 30 de ani de la caderea regimului comunist. Desi nu sunt perfecte, lucrurile in Romania merg mai bine ca oricand, suntem o tara libera, in plina dezvoltare, cu potential enorm. E usor sa uitam asta, dar e important sa intelegem ACUM, cat de importanta e libertatea noastra, nu sa asteptam pana dispare!

 

 

SI MOLDOVENII SE FLEXEAZA LA ALEGERI, NU-I ASA?

Dar parcă totuși o fac cu ceva mai mult umor. În ciuda faptului că nu le este, aș zice, câtuși de puțin mai ușor. Rima e accidentală.

 

Cum iei decizia fără să regreți?

 

Ce Se Întâmplă Cu Tine Noaptea

Fraților, data trecută am vorbit despre cum somnul este de fapt o pastilă a sănătății nesperată. Astăzi încercăm să admirăm un pic mecanismul extrem de complex și inteligent al somnului. Până prin 1950, se credea că în timpul nopții, creierul stă într-un fel de repaus și, cum ar veni, doarme și el cu tine, nu face nimic. Ultimele descoperiri ne arată însă că atunci când tu îți termini ziua și te întinzi în pat, creierul tău doar ce începe să proceseze toate lucrurile care ți s-au întâmplat în timpul zilei, în timp ce îmbăiază corpul cu remedii care mai de care. Până acum somnul a fost un mister și totuși ne petrecem o treime din viață dormind. Dacă ai 30 de ani azi, înseamnă că 10 ani i-ai petrecut dormind. Ce ai făcut în ăștia 10 ani? Haideți să vedem.

 

 

Politia Muzicii: DANI MOCANU – Celebrul Interlop, ANDA ADAM - Americana

 

MĂR CU 100 DE LEI

  

Tesla, baterii de sticlă și generator de glume - Episodul 226 Podcast Ceva Mărunt

 

 

Cum Sa Primesti Chestii Gratis, Ultimul Podcast

In acest episod stam la o ultima poveste cu Paul Lungu, de la topopt. O sa avem un pic de magie, plansul obligatoriu, si in final discutia despre cateva filme seriale... Sper sa va placa

 

LA CIORDIT CU JIMMY: Găina Pentru Grătar

 

 

Cornel Ilie - Solistul trupei VUNK

Cornel Ilie este liderul trupei VUNK de 25 de ani. În adolescență, a înființat trupa Cronos, pe care a transformat-o în Vunk, după câțiva ani. Succesul a venit destul de târziu. Abia în 1999, când au lansat piesa “Noi o scoatem la capăt”, au început să intre pe radio, aveau videoclipul difuzat pe tv. Cornel Ilie lansează prima carte autobiografică "Deja vu" cu ocazia a 25 de ani de VUNK, odată cu noul album, Domnul Portocaliu și mașina timpului, și a concertului ce poartă același nume ca volumul. Jur sa spun adevarul - este primul documentar biografic al unei trupe românesti.

 

 

10 lucruri care ma Enerveaza la FEMEI

 

L-A SERAL | Episodul 6: FEMEIA DE SERVICIU

Cu asa femeie de serviciu mai dadeam si eu pe la scoala.

 

 

AM CUMPARAT TOT CE COSTA 5 LEI DIN JUMBO

 

Cum Ralph Lauren NU Este Neparat FAKE, Dar Nici ORIGINAL

In acest episod o sa discutam despre Ralph Lauren ,si dsi stiu cum se pronunta si cum nu se pronunta, nu am reusit intreg episodul sa pronunt din prima bine, spre final doar am zis Ralph Lauren, cat de cat corect.  

 

Am scris o nouă carte!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related