Bucharest Short Film Festival 2019

Bucharest Short Film Festival 2019

Bucharest Short Film Festival revine cu cea de a patra ediție în perioada 14 - 20 decembrie, la Cinemateca Eforie, cu o nouă selecție de scurtmetraje selectate și premiate în festivaluri de renume, precum: Annecy, Bafta, Berlinale, Cannes, Clermont-Ferrand, Locarno, Premiile Oscar, Moscova, Palm Springs, Raindance, Veneția, Sundance, Tribeca, Toronto, dar și altele.

Ca de fiecare dată, BSFF vă propune o călătorie vizuală în care inovația și creativitatea sunt prioritare. 7 seri cu povești emoționante, amuzante, halucinante, povești venite din întreaga lume, cu perspective neașteptate și unice.

3 seri cu scurtmetraje de ficțiune, seara filmelor de animație și stop motion, seara filmelor experimental, modă și videoclip muzical, seara dedicată documentarului și filmelor care aduc în prim-plan problematica drepturilor omului și seara filmelor studențești.

Juriul BSFF 2019 este format din: Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual, Octavian Chiriac [animator 2D & 3D], Caroline Gombé [actriță de film, televiziune și teatru], Daniel Șerbănică [director de imagine], Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], și Radu Munteanu, producător și regizor de film, inițiatorul & directorul executiv și artistic al festivalului BSFF.

Filmele sunt subtitrate în română & engleză.

Biletele pentru BSFF 2019 vor fi disponibile în avans pe eventbook.ro, în punctele partenere Eventbook.ro, iar în timpul festivalului și la Cinemateca Eforie, cu o oră înaintea proiecțiilor.

 

BUCHAREST SHORT FILM FESTIVAL [BSFF] este un eveniment anual gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă. Independentă.

INDEPENDENT, acesta este cuvântul cheie pentru BSFF. Festivalul este fondat și organizat de către profesioniști independenți din domeniul filmului și se concentrează asupra artiștilor independenți din cinema, din întreaga lume. BSFF reprezintă o alternativă artistică față de ceea ce se prezintă în alte festivaluri din România, având ca scop recunoașterea, prezentarea și răspândirea celor mai profesioniste, mai inovatoare și mai interesante noi scurt metraje internaționale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related