Let it Glow by Cupio a cucerit Bucureștiul

Let it Glow by Cupio a cucerit Bucureștiul

Peste 100 de invitate s-au bucurat de o seară strălucitoare oferită de echipa Cupio, o companie 100% românească devenită unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și a produselor de make up din România.

Alături de cea mai mare influențatoare din România, Adelina Pestrițu, au fost prezente vedete, Instagrammers de beauty & lifestyle, jurnaliști și iubitori ai brandului – Majda, Monica Roșu, Beatrice Olaru, Sasha Borona, Anca Ciota, Simona Elena Țăranu, Maria Andreea, Iulia Zgripcea, Eli Roman, Diana Pârvu, Cristina Herea, pentru a sărbători un an de succes în stil Cupio.

"Sub conceptul Let it Glow by Cupio ne-am bucurat să îi avem alături și să le mulțumim pentru implicarea continuă tuturor susținătorilor noștri - colegi, influențatori, jurnaliști și clienți, fără de care Cupio nu ar exista. Povestea de succes a brandului este scrisă și împreună cu Adelina Pestrițu, ambasadoarea noastră, căreia îi mulțumim.", a declarat Răzvan Ștefănescu (Director General Cupio).

Photo Credits: Mihnea Ratte

Iubitoarele de beauty au răspuns cu entuziasm și s-au bucurat de o experiență Glow totală, conceptul evenimentului reflectându-se în cele mai mici detalii - catering-ul rafinat și băuturile cu aer festiv, specifice lunii decembrie. Instalațiile creative din baloane, cadourile, decorațiunile de sezon, cabina de GIF-uri cu un backdrop interactiv i-au determinat pe cei prezenți să își depășească propriile recorduri la fotografii, InstaStories și postări în social media.

"Suntem onorați să avem în portofoliul nostru un brand 100% românesc, a cărui evoluție ne-a atras atenția în ultimii ani și ne-a făcut să îi urmărim cu plăcere activitatea. O echipă entuziastă și implicată așa cum este cea de la Cupio, cu spirit antreprenorial și dorință de muncă, emană o energie aparte, care s-a reflectat în succesul evenimentului și pe parcursul întregului proces de organizare – de la concept la implementare. Ne-am bucurat că cei de la Cupio ne-au ales pe noi să dezvoltăm împreună primul lor eveniment din București.", a declarat Anca Marcu Iana (Deputy Managing Partner RAN Events).

 

Colecțiile de sărbători, Let it Glow, pot fi găsite în toate magazinele fizice Cupio, dar și online. Specialiștii și pasionații de beauty vor descoperi oje semipermanente și lacuri în nuanțe de sezon, produse de makeup lansate de curând și Kituri de Beauty Cadou, perfecte pentru Sărbători.

Înființată în 2011 în Timișoara, Cupio este o companie 100% românească, care a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante repere în piața produselor cosmetice profesionale. Cupio are peste 10.000 de produse în portofoliu, 15 magazine, magazinul online cu peste 140.000 clienți înregistrați, 11 sub-branduri și peste 130 angajați. În 2018, compania a generat vânzări cumulate, pe întreg grupul de firme, de peste 8,5 milioane euro, iar obiectivul setat pentru 2019 prevede o creștere de 20%, ce va depăși pragul de 10 milioane euro. În 2019, Cupio a fost desemnat cel mai vândut brand de produse pentru manichiură din România, conform datelor companiei Market Vector.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related