TEDxYouth@Cluj - Find your voice – Gânduri de final

TEDxYouth@Cluj - Find your voice – Gânduri de final

În 23 noiembrie 2019 a avut loc ediția 2019 a TEDxYouth@Cluj la Cinema Florin Piersic. Tema acestei ediții a fost „Find Your Voice” și a reprezentat un îndemn adresat generației tinere de a avea curaj să-și exprime ideile și de a-și căuta identitatea.

De ce e important să facem asta și cum ne găsim Vocea? Am aflat răspunsul prin intermediul sesiunilor extraordinare ale speakerilor care au inspirat nu mai puțin de 600 de participanți. Sore, Cornel Amariei, Ioana Chira, Robert Zicman, Andrei Nistor, Anca Gaidoș, Mihai Hînda, Matei Dima, Ana Maria Butura, Ovidiu Tuduruță, Ruxandra Mercea și Virgil Ianțu au fost cei care au urcat pe scena @TEDxYouth@Cluj și au transformat o zi de sâmbătă obișnuită într-o zi a ideilor și a cuvintelor care ne-au oferit forța necesară de a transforma visurile de ieri, în realizările de astăzi. Și tot ce avem nevoie pentru a da viață visurilor noastre este să ne găsim vocea.

TEDxYouth@Cluj a fost contextul ideal pentru fiecare participant de a se convinge că trebuie să aibă încredere în alegerile făcute, că ele sunt cele care ne formează și că trebuie doar să ascultăm vocea din interiorul nostru pentru a ști că am luat decizia corectă. Dar unde găsim această voce? Am învățat că o găsim în dragostea față de propria persoană și dragostea pe care o oferim mai departe celorlalți indiferent de mediul din care provin. Am învățat că ne găsim vocea interioară când suntem mai buni, când oferim, când avem încredere în forțele proprii și în cei din jurul nostru, fără să judecăm și mereu dispuși să fim acolo unii pentru ceilalți. Important este să facem ceea ce ne place, cu drag și pasiune. Să nu uităm că asta implică multă muncă, disciplină, valori sănătoase în comportament, asumare și responsabilitate, dar totodată este datoria noastră să ne îndeplinim visul.

Nu doar speakerii au fost cei care ne-au inspirat și cărora le mulțumim pe această cale pentru fiecare discurs plin de aplicabilitate. Am avut parte de momente speciale, oferite de către KID-A, Elisav Bizău, Groovity, Genessis și Alexandru Mare.

TEDxYouth@Cluj a fost un eveniment în care ideile au avut mediul prielnic de a se dezvolta către o schimbare care se naște din propria persoană și care generează un bine în comunitatea din care facem parte.

Bineînțeles, totul ar fi fost imposibil fără participanții care au dat viață evenimentului, fără voluntarii care s-au dedicat trup și suflet sau fără sponsorii si partenerii evenimentului.

Le mulțumim celor care au făcut posibilă ediția 2019 a TEDxYouth@Cluj: Radio Impuls, Aquavia, ATP Motors, Vitamin Aqua, Kowabunga, Fundația Noi Orizonturi, ClujHub, Transylvania College, Școala Elf, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu și Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea.

TEDxYouth@Cluj - „Find Your Voice” a fost organizat de aceeași echipă care se ocupă de conferințele internaționale TEDxCluj. Cu o istorie de 10 ani în România, TEDxCluj a construit o comunitate locală de peste 13.000 de persoane, pentru care livrează conținut live original, actual și relevant prin intermediul speakerilor invitați la evenimente. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related