Global Volunteer - programul marca AIESEC care ajută tinerii din România să aducă o schimbare în lume

Global Volunteer - programul marca AIESEC care ajută tinerii din România să aducă o schimbare în lume

Global Volunteer este un program prin intermediul căruia tinerii din România pot să descopere arta voluntariatului, să contribuie la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ONU și să călătorească în același timp!

Între 1 iunie 2019 și 31 august 2019, peste 260 de tineri au plecat în stagii de voluntariat. Scopul lor a fost să contribuie la ceea ce înseamnă ambițioasa agenda 2030 propusă de Națiunile Unite la finele anului 2015, care reprezintă un program universal de acțiune global în domeniul dezvoltării durabile.

Astfel, prin intermediul programului Global Volunteer, AIESEC România a ajutat acești tineri să aducă un impact care contează în lume acolo unde este cel mai mare nevoie de el. Majoritatea participanților au ales să plece pe proiecte care contribuie la Obiectivul #4-Educația de calitate, iar destinația preferată, care a fost aleasă de peste 130 de participanți, a fost Turcia, datorită varietății de proiecte pe care această țară le oferă. Au fost, în schimb, și tineri care au ales să se dedice lucrului cu oamenii care provin din medii defavorizate(refugiați) și oameni cu dizabilități.

Studenții care au ales proiecte care s-au desfășurat în Europa au beneficiat și de o bursă Erasmus. Aceasta a fost posibil datorită parteneriatului la nivel național dintre AIESEC România și Erasmus, susținând astfel tinerii și pe plan financiar.

Tinerii care doresc să aibă parte de o asemenea experiență multiculturală sunt mai mult decât încurajați să o facă, iar special pentru ei avem o listă mare de țări partenere cu care lucrăm și cu care colaborăm, printre care: Turcia, Egipt, Maroc, Grecia, Argentina, Italia, Polonia, Finlanda, Azerbaijan, Rusia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related