Trecem pe albastru: AIESEC în România recrutează

Trecem pe albastru: AIESEC în România recrutează

AIESEC anunță deschiderea perioadei de recrutare pentru tineri implicați și gata să aducă schimbarea până pe 15 FEBRUARIE.

AIESEC este cea mai mare organizație internațională condusă de tineret, non-guvernamentală și non-profit, care oferă tinerilor stagii de dezvoltare atat hard, cât și soft skills.

Rețeaua AIESEC include aproximativ 40.000 de membri în peste 120 de țări și este, de asemenea, o continuare independentă a Biroului ONU prin Secretariatul General pentru tineret.

 

De ce AIESEC?

AIESEC este singura organizație internațională de tip voluntariat prezentă în momentul de față în țara noastră, care-ți poate crea conexiuni internaționale, prin învățarea a diferitor procese de ‘recrutare’ a participanților la proiectele desfășurate la nivel local în fiecare oraș.

Odată ce trec de procesul de selecție, tinerii își pot dezvolta atât skill-uri de HR, Finance, Marketing, la Customer Experience, Vânzări ori Events Management. Pe partea de abilități care se pot dezvoltă în AIESEC, sunt următoarele: marketing B2C, public speaking, PR, project management, vânzări B2B, graphic design ori copywriting.

 

De ce să treci și tu pe albastru?

Cea mai reprezentativă culoare pentru AIESEC este albastru, o culoare deschisă și energică ce caracterizează spiritul fiecăruia dintre noi, culoare ce poate fi deseori văzută poate chiar pe holurile facultății tale.

Dacă vrei să faci și tu parte din cea mai mare organizație de tineret, ai ocazia să te înscrii pana pe 15 Februarie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related