Timpul nu poate fi cumpărat. Dar poate fi făcut cadou la Therme

Timpul nu poate fi cumpărat. Dar poate fi făcut cadou la Therme

Ho, ho, ho! Este perioada aceea din an. Perioada în care gândurile bune, generozitatea, veselia, entuziasmul pregătirilor de Sărbători și răgazul de a ne bucura de toate sunt date peste cap de atacuri de panică, agitație, alergătură și nemulțumire. Hai să recunoaștem că deși Sărbătorile de iarnă au aceeași dată, în fiecare an, și deși ne propunem că va fi mai bine data viitoare și vom lua cadourile din timp, mijlocul lui decembrie ne prinde mereu nepregătiți. Therme are un sfat pentru voi: respirați adânc, bucurați-vă de o ciocolată caldă, priviți luminițele din brad, ascultați un colind. Nu mai alergați kilometri prin malluri și nici pe internet. Puteți să le oferiție celor dragi timp. E ceea ce își doresc cel mai mult, până la urmă. 

 

Experiențe împreună

Oare îi va plăcea? E culoarea potrivită? Dacă e prea mare? Dacă nu se potrivește? Cam acestea sunt gândurile a 99% din populația globului, zilele acestea. Ei, poate exagerăm puțin. Și asta pentru că suntem obosiți. După un an plin, pentru a ajunge la ceea ce ne dorim cel mai mult, câteva zile de răgaz alături de cei pe care îi iubim, trebuie să trecem prin testul suprem: găsirea celor mai frumoase cadouri. 

Dar ce spun oamenii că își doresc cel mai mult, dacă îi întreabă cineva? Timp și sănătate. Și ne pripim să spunem: da, dar astea nu se pot cumpăra! 

Cei de la Therme spun altceva: Cele mai frumoase cadouri sunt experiențele care ne aduc împreună. O călătorie exotică de o zi printre palmieri și piscine cu apă termală, fără bagaje și bilete de avion, la doar 10 minute de mers cu mașina de capitală. 

Este acel timp al anului in care ai atât de multe opțiuni să spui „Crăciun fericit!” cu un cadou bine ales.

Si pentru că tabletele, telefoanele, căștile, cărțile, hainele, încălțămintea si produsele cosmetice le-ai oferit deja, anul acesta oferă experiența care îi aduce pe cei dragi împreună intr-o vacanta. Pentru ca oricât de diferiți am fi, ne bucurăm de timpul petrecut împreună 

 

 

Sărbători de iarnă exotice

Orice urare ai avea pentru cei pe care îi iubești, ea poate fi transformată într-un dar care nu va rămâne uitat într-un dulap, după ce a fost desfăcut. Echipa Therme a ales cele mai bune recomandări de cadouri care transformă urările călduroase în experiențe reale.

În zona The Palm ai de ales între piscina de interior sau exterior, tratamente terapeutice în trei piscine cu minerale sau  peelinguri și ritualuri cu peste 70 uleiuri esențiale în sauna umedă Rainforest. Răsfățul continuă în restaurantul Humboldt, amenajat ca o adevărată grădină botanică cu plante aduse din jurul lumii, care oferă un meniu internațional.

Zona The Galaxy este destinată chiotelor, veseliei și adrenalinei, pentru întreaga familie. Copiii mici și mari se pot dezlănțui pe cel mai spectaculos sistem indoor de tobogane din centrul și sud-estul Europei: 16 tobogane acvatice, de 1, 5 km lungime. Pentru încărcarea bateriilor, restaurantul Greens din Galaxy are un meniu divers și un spațiu primitor, iar apoi, Galaxy Relax este locul perfect pentru un cocktail pe marginea piscinei. 

Zona Elysium, ce include si accesul în zonele The Palm și Galaxy, este ca o călătorie a simțurilor. Șase saune uscate spectaculoase, cu diferite tematici, ritualuri de Aufguss cu uleiuri esențiale și adevărate spectacole coregrafiate de echipa de wellness. Aici este și singurul restaurant à la carte din Therme București, The Mango Tree Creative Thai Cuisine.

Trei feluri de cadouri care pot fi oferite indiferent de vârstă, mărime sau preferințe, de la răsfăț pentru familie sau prieteni, timp împreună alături de ei și experiențe exotice.

Card Therme 100 de lei: un cadou ca o evadare de o zi pe o insulă tropicală. Cine spune că sărbătorile trebuie petrecute doar cu frig și trei straturi de haine?

Card Therme 200 de lei: o vacanță în doi cu gândul la vară, doar ca aproape de casa. E ca un city-break, o escapada într-o destinație exotică pentru care nu trebuie să îți faci bagajele.

Card Therme 400 de lei: darul care aduce toata familia în jurul palmierului. Ca și cum ați face un colind în jurul globului. 

Sananate, bucurie, relaxare, deconectare, rasfat, timp de calitate alaturi de cei dragi? Orice ai vrea să transmiți de Crăciun celor dragi, cadourile Therme transformă urările călduroase în experiențe exotice. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related