Ce mai e acum normal

Ce mai e acum normal

Cine poate să ne ajute să fim normali, să ne simțim normal, să trăim normal? Nu le dați voie gândurilor politice să se strecoare aici. Acestea au statut de „non grata” pe meleagurile noastre. Bun, căutăm ce înseamnă normal în dex. Te rătăcești în definiții. Nici DOOM 2 nu prea ajută. 

Pe Bupa, o companie de asistență medicală, nu prea o interesează noțiunile. Ea afirmă că din șapte miliarde de oameni de pe această planetă nu există un tip definit „normal”. Ca să ne ofere niște răspunsuri la întrebările noastre, Bupa în colaborare cu MullenLowe London, a pornit o campanie ce încurajează oamenii să solicite ajutor, îndemnând la discuție persoanele care, în diferite situații, nu se simt normal, sugerând că orice ar fi în mintea lor pentru Bupa este o normalitate. 

Spotul afișează diferite situații cotidiene - de la un bărbat care încearcă să revină la normalitate cu o cafea, o femeie care caută normalitatea pe fereastră și un cuplu normal format din doi bărbați care se iubesc, până la o scenă în care normal că trebuie să plângi și alta în care nu-i normal, dar vrei să verși o lacrimă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related