[Act & play] Cristina Juncu: Suntem o generație care se judecă foarte, foarte mult

[Act & play] Cristina Juncu: Suntem o generație care se judecă foarte, foarte mult

Talentul se transmite din generație în generație în familia sa. Cristina Juncu este nepoata actorului Cornel Vulpe și fiica regizorilor Andreea Vulpe și Cristi Juncu, așa că de mică a văzut ce înseamnă lumea teatrului și a filmului. A ieșit pe scenă chiar din anul al doilea de facultate și a jucat primul său rol la Teatrul de Comedie. Acolo unde mergea de mică să își vadă bunicul în spectacole de teatru din alte vremuri, pe când nu existau proiecții video în ele și sound design.

Deși spune că meseria de actor i-a măcinat nițel naivitatea, ceea ce este și bine, dar și rău, Cristina Juncu iese cu bucurie pe scenă în fiecare spectacol. Și nu sunt puține, pentru că, de când este angajată a Teatrului Nottara, o ține dintr-un proiect într-altul. În film o putem vedea în ”6,9 pe scara Richter” al lui Nae Caranfil, ”Ca niciodată...a fost odată” făcut de Bogdan Drăgulescu. Iar către finalul anului va fi premiera animației „Insula” în care cântă din muzica Adei Milea și lui Alexander Bălănescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related