Cele mai importante titluri din Ianuarie, pe WeInvent.ro

Cele mai importante titluri din Ianuarie, pe WeInvent.ro

A trecut prima luna din 2020, anul paradoxurilor, asa cum il denumeste Dio Boaca, Managing Partner @ Phoenix Media, in interviul acordat WeInvent.

Apropo, ati simtit ceva? Vreun paradox, adica. Poate ca n-am avut timp sa ne dam seama de asta, traind cu totii “psihoza mastilor chirurgicale”. Ca vorba aia, copii pe la scoli si gradinite nu prea sunt, ba chiar si cu spectacolele si concertele oamenii au lasat-o mai usor. Romania nu se invecineaza cu China dar pare ca subiectele preponderent alarmiste, de pe toate canalele TV, au reusit sa puna in practica aceasta infratire, in virusi si-n simtiri.

Pai si-atunci TV-ul sa fie “la vale” in 2020, asa cum zice Dio? Nu stim, pare ca nu.

Apropo de concerte, va rugam sa nu va lasati speriati de virusi in asa masura, incat sa uitati ca in 8 Februarie The Mono Jacks sunt la Arenele Romane, cu “Gloria” lor. In deschidere aveti sansa sa vedeti un alt proiect muzical, cu suflet. Se numeste Rockabella, iar in Ianuarie Teodora Morosanu, liderul si vocalul trupei, i-a acordat Romanitei Oprea un interviu (in doua parti - 1-2).

Tot din zona de evenimente vine si o alta stire, una legata de o premiera. Codruta Vulcu a fost desemnata castigatoarea categoriei „The Award for Excellence and Passion” in cadrul competitiei European Festival Awards, fiind prima persoana din Romania premiata in istoria de 11 ani a acestei competitii internationale de prestigiu. Trofeul i-a fost inmanat in cadrul Galei de Premiere a European Festival Awards, ce a avut loc la Groningen, Olanda. 

Pentru aceia dintre voi care nu o cunosc, Codruta Vulcu este Directorul Festivalului ARTmania, East European Music Conference si Blaj aLive Festival si Presedinte AROC (Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale), avand o experienta de peste 16 ani in industria muzicala si un portofoliu bogat de evenimente.

In primul articol din acest an, de pe WeInvent, l-am urmarit pe expertul francez in retail Olivier Dauvers, peste ocean, intr-o vizita intr-un Amazon GO, mai exact. Noi credem ca “just walk out shopping” reprezinta viitorul retail-ului. Voi ce credeti?

In acest moment sunt in activitate 23 de Amazon GO, in 4 orase americane: Seattle, San Francisco, Chicago si New York. In cateva luni Amazon are in plan sa deschida alte 8 magazine, in cartiere diferite ale Manhattan-ului, cu produse de prima necesitate sau pentru consum imediat. Chiar si asa, intr-un Amazon GO pot fi intre 600 si 800 de repere.

Asa cum probabil ca ati aflat deja, una din particularitatile acestui tip de magazin consta in primul rand in simplitatea traseului, in interiorul lui, fara sa existe case de marcat sau altfel de puncte de taxare, ci asa cum spuneam “just walk out shopping”.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti ca sa intrati intr-un astfel de magazin este sa descarcati aplicatia Amazon GO si sa va configurati un cont client, in mod evident conectat si la un cont bancar.

Pentru ca este prima recapitulare a titlurilor importante WeInvent.ro din aceasta prima luna din 2020, credem ca merita sa va reamintim si care au fost articolele cel mai bine primite de cititorii nostri in 2019. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related