Cele mai bune titluri din Martie, pe WeInvent.ro

Cele mai bune titluri din Martie, pe WeInvent.ro

Lumea noastra se schimba, chiar accelerat, si ar trebui sa ne reinventam! Asta nu e o invitatie si nici o metafora, e chiar un ordin. Si daca va-ntrebati, nu este in nicun caz de la presedintele in geaca. Nu!

Cati dintre voi si-au pus zilele astea problema ca TV-ul, asa cum il stim si vedem inca, isi canta cantecul de lebada? Nu vrem sa-l mai parafrazam inca o data pe Dio, de la Phoenix Media, care-i canta prohodul inca din Ianuarie. Nu, vrem sa spunem ca LIVE streaming-ul pur si simplu a explodat in aceste zile pandemice.

Cu alte cuvinte, oamenii pretuiesc continutul video dar in primul rand pe cel pe care-l gasesc “on demand” sau mai ales pe cel pe care-l co-creaza ei. In acest sens, am stat de vorba cu Radu Abramescu, Jurnalist si comentator sportiv, intr-un interviu acordat in exclusivitate WeInvent

Si ce faceti azi? Tot acasa? Aoleu, nu spargeti ecranu’, a fost doar o gluma. Fara ecran nu mai aveti unde sa vedeti Netflixu’ ala misto. Apropo de Netflix, astia au facut cumva sa-i trimita acasa pe toti canadienii pe care-i gaseau pe strazi.

Cum? Uite-asa, in cea mai misto declinare OOH, pe care am vazut-o pe pandemia asta. Vorba poetului, #STAYTHEFUCKHOME. Dixit!

Unul dintre primii profesionisti, pe care i-am vazut repliindu-se si reconfigurand OnLine evenimentele, este Maria Predoiu, co-fondatoarea platformei Qriser. Gandurile Mariei despre cateva domenii care pot folosi LIVE streaming-ul profesional, le aveti in acest articol.

Codruta Vulcu, fondatoarea festivalurilor ARTmania si Blajalive, precum si Presedinte AROC (Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale), a fost desemnata castigatoarea categoriei „The Award for Excellence and Passion” in cadrul competitiei European Festival Awards, fiind prima persoana din Romania premiata in istoria de 11 ani a acestei competitii internationale de prestigiu. Despre acest premiu si despre alte lucruri interesante, din cariera sa, am stat de vorba cu Codruta, in acest interviu, acordat in exclusivitate Romanitei Oprea pentru WeInvent.

Din vremuri in care nu toate evenimentele se reconfigurasera prin LIVE streaming este urmatoarea referinta, despre editia 2020 a Customer Experience Forum, organizat de Marketing Insiders Group.

Daca vreti sa vedeti cum se poate intampla sub ochii vostri o calatorie in timp, in propriile amintiri, sub actiunea stimulilor senzoriali potriviti, va recomandam articolul nostru post event, in care este descris si filmat un astfel de experiment.

Daca printre voi se afla producatori specializati in muzica pentru reclame, ei vor agrea cu siguranta interviul urmator, oferit WeInvent de Seppl Kretz, Head of Music Production at Sizzer.  Seppl a castigat numeroase premii pentru campanii create pentru branduri precum Diesel, Schweppes, Heineken si altele. El a fost present la Mastering the Music Business si cu aceasta ocazie i-a acordat Romanitei Oprea un interviu in exclusivitate.

Tot in vremurile de dinainte de COVID, am stat de vorba cu Oana Scarlat, Director de Marketing si Vanzari @ Exec-Edu, cu ocazia evenimentului  “Learning Bites #2: 2020 Learning & Development Trends”, organizat de Qriser, in parteneriat cu Mindspace. Am vrut sa aflam cati dintre managerii romani au vreo sansa sa fie cu adevarat lideri, avand in vedere ca scoala romaneasca nu ne pregateste inca, in sensul acceptarii greselilor. Sfaturile utile ale Oanei de aveti in acest interviu.

Luna Martie a-nceput bine si senin, cu un interviu tras intr-o crama, in cea a Aureliei Visinescu. A fost unul dintre cele mai interesante materiale lucrate vreodata, cu-atat mai mult cu cat mai toata lumea are impresia ca se pricepe la vinuri. Daca vreti sa intelegeti cum un vin bun vine dintr-o prelucrare atenta a boabei de strugure, intelegand totodata cu ce sunt diferite recoltele intre ele, va recomandam acest material.

WeInvent 

Pana data viitoare va rugam #StayHome & #StaySafe, fie ca aveti si voi o crama acasa, fie nu. Pandemie usoara!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related