Putin așa cum nu l-ați mai văzut

Putin așa cum nu l-ați mai văzut

Vuiește Youtube-ul carpato-danubiano-pontic. Și nu numai. A apărut o piesă interpretată de însuși Vladimir Putin - animat de către studioul Framebreed, în cadrul proiectului lor „Bad History”.

Cu un intro în stilul „Frozen” pornește clipul muzical. Acesta începe cu președintele în cauză, îmbrăcat într-un costum sportiv tare popular în anii 90 și încălțat în pantofi cu vârful ascuțit, tot la modă cândva, tare demult, încă pe timpurile când Putin se afla abia la primul mandat.

Aici îl vedem pe președintele Rusiei în mai multe ipostaze: cu un câinișor în brațe, apoi cu micul Trump, cântând (sau citind) rap într-un studio, îmblânzind un urs polar, în vârful Turnului de Radio și Televiziune „Ostankino”, cu beretă KGB-istă, pe scena teatrului „Bolshoi”, făcând mișto de persoanele LGBT și salvând lumea alături de Greta Thunberg.

Pe fundal apare des Steven Seagal. Nu știm ce caută aici, probabil pentru că-i reprezentant special al Ministerului de Externe al Rusiei pe probleme legate de relațiile umanitare ruso-americane și de patrimoniul cultural comun, dar s-a încadrat tare armonios cu mișcările lui fatale.

Un clip cu stereotipuri nevinovate, cu un refren care s-a cuibărit atât de adânc în minte, încât e nevoie de-un alt „hit” pentru a-l elimina din lobul temporal al creierului și cu glumițe ce mai dezmorțește frunțile de luni.

Acum patru ani, Bad History făcu un clip muzical pentru Trump, care are în jur de 8,3 milioane de vizualizări pe Youtube. Iar în comentariile clipului nou, se citește entuziasmul abonaților și cererea mare pentru un astfel de content. Ne alăturăm mulțimii și spunem și noi: mai vrem.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related