La ASE, marketingul sportiv este pregătit pentru noua generație

La ASE, marketingul sportiv este pregătit pentru noua generație

Autorii manualului de Marketing Sportiv, Mihaela Constantinescu și Cristian Gheorghe, deschid cea de-a șasea ediție a cursului omonim, realizat special pentru studenții anului 3 de la Facultatea de Marketing (ASE).

Anul acesta, invitații vor fi reprezentați de proaspeți absovenți care au ajuns să lucreze alături de cele mai mari cluburi sportive din România - Steaua și Dinamo. Studenții prezenți marți la deschiderea cursului vom putea dialoga cu Anca Manolică, parte din echipa de marketing pentru Steaua București Volei, precum și cu Andreea Verdea și Ana-Maria Crânguș, responsabile cu marketingul pentru Dinamo Știința Baschet.

"Studentă, anul 3, ascultam cu mult interes din bancă poveștile invitaților la cursul de marketing sportiv. Trei ani mai tarziu sunt invitată și eu să le împărtășesc studenților din experiența mea la Steaua București Volei." declară cu Anca Manolică.

 

Mihaela Constantinescu preda primul curs de Marketing Sportiv din Romania in cadrul Academiei de Studii Economice incepand cu anul 2015, fiind prim autoare a Manualului de Marketing Sportiv. Mihaela oferă consultanţă în domeniul cercetărilor de marketing, fiind cadru didactic in ASE (Catedra de Marketing). În timpul liber joaca baschet si iubeste fenomenul sportiv.

Gheorghe Cristian este iniţiatorul primei școli de marketing sportiv în Academia de Studii Economice, este co-autor al manualului de Marketing Sportiv şi are o experienţă de peste 14 ani în fotbalul românesc la nivel de management. A lansat primul rebranding si prima campanie sociala a unui club sportiv din Romania in anul 2006 (Iubeste Sportul!). A desfasurat foarte multe evenimente in calitate de organizator, inregistrand foarte multe recorduri la nivel de participanti.

Campaniile sale au fost incluse in una dintre cele mai importante carti din domeniul marketingului, Introducere in Marketing de Philip Kotler. A fondat în anul 2015 alături de un grup de tineri entuziaști Sports Business Academy, prima academie specializată pe industria de sports business din Europa de Est.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related