SocialPedia 18: Video Marketing cu Valentin Pintilescu, Marian și Georgiana Ionescu și Mihai Alexandru Hash

SocialPedia 18: Video Marketing cu Valentin Pintilescu, Marian și Georgiana Ionescu și Mihai Alexandru Hash

Ediția a 18-a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 10 martie, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București. Speakerii acestei ediții sunt: Valentin Pintilescu - Development Manager LooLoo Kids & TraLaLa, Marian Ionescu, Mihai Alexandru Hash și Georgiana Ionescu - Creatori de conținut.        

“Conținutul video este prezentul și viitorul” – auzim din ce în ce mai des. Dovadă stau creatorii de conținut de pe YouTube care produc clipuri video săptămânal pentru comunitățile lor. În luna ianuarie 2020, în România existau 866.720 utilizatori de YouTube, dintre care 39.107 cu activitate vizibilă de-a lungul timpului și 15.019 care au publicat cel puțin un video sau un comentariu. Au generat 111.634 clipuri video și peste două milioane de comentarii, conform raportului Zelist.

Însă video marketingul este și o componentă vitală a oricărei strategii de conținut pentru branduri. Un clip bine realizat, cu potențial de viralizare, poate ajunge mult mai ușor la publicul ținută.       

Vom discuta despre toate aceste lucruri împreună cu invitații SocialPedia 18, care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

- Cum te ajută video marketingul să îți îndeplinești obiectivele de business?
- E bine să faci video intern sau să externalizezi?
- Unde este locul influencerilor în strategia de video marketing?
- Cum aleg brandurile ce clipuri video să facă, cu cine și pe ce platformă?
- Cine se uită la vloguri în România și de ce? 

 

“Există o tendință vizibilă a brandurilor de a produce mai mult conținut video, fie propriu, fie cu ajutorul influencerilor și creatorilor de conținut. O strategie bună de video marketing poate avea rezultate foarte bune, de aceea ne-am gândit că este necesar să abordăm și acest subiect.”, declară organizatorii evenimentului.

 

În prima parte, organizatorii au pregătit două prezentări tip studiu de caz urmate, în a doua parte, de o dezbatere pe același subiect. Astfel, participanții vor avea parte de și mai multă informație aplicată.

Biletele sunt disponibile online.

 

Speakeri:

Valentin Pintilescu este Development Manager la LooLoo Kids, singurul canal de YouTube din Europa Centrală și de Est premiat cu Diamond Play Button și aflat în Top Ten Worldwide Kids channels. TraLaLa este canalul YouTube numărul 1 din România și face parte dintr-o inițiativă educațională internațională unică, fiind prima producție românească pentru copii contractată de Netflix.

Marian Ionescu, cunoscut în online ca Mariciu, este creator de conținut de 11 ani, vlogger de 4 ani și om de publicitate din 2011. Iubește burgerii, călătoriile, pe Sasha și pe Ioneasca. Și nu, nu este cântăreț!

Realizator tv și online, Mihai Alexandru HASH a devenit cunoscut în 2011, prin intermediul emisiunii online de comedie Doza de Haș (lansată pe 3 martie 2011) care astăzi este așteaptată în fiecare vineri de aproape 1.400.000 de abonați pe YouTube și 930.000 de fani pe Facebook. În anul 2016 a devenit primul român cu 1 milion de abonați pe YouTube și a fost nominalizat de revista Forbes la categoria 30 under 30.

Georgiana Ionescu este jumătatea mai frumoasă a familiei și mulți o știu de Ioneasca. Creator de conținut de 2-3 ani și om de comunicare din 2013. Tocmai s-a relansat pe Youtube și este un Instagrammer super creativ.

 

Eveniment powered by Virgin Radio Romania.
Sponsori: SAMSUNG, George by BCR
Locație: Restaurant Monarh (Calea Plevnei nr 46-48, zona Eroilor, în spate la Opera Națională)
Fotograf oficial: Mihai Baltă
Videograf oficial: Bogdan Pricope

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related