Intri treaz si iesi manga

Intri treaz si iesi manga

Unele reclame sunt asa bine facute ca dupa ce le vezi te intrebi cand vine urmatorul episod. E si cazul Wagamama, lantul de restaurante cu specific japonez, cu o executie manga de sta Sandy Bell in cap. Inspirat din decoruri londoneze cu tenta vapour wave, ad-ul te poarta prin ochii bulbucati ai fetei in universul desenat in colaborare cu artistul anime danez Mads Broni de la Passion Pictures.

La o a doua vizionare zici ca pare inspirat si din filmele romanesti, la faza cu sorbitul ciorbei. Numai ca aici e inlocuita de ramen neaos japonezo londonez. Impachetata de MullenLowe London, campania e la al doilea episod desenat, primul fiind on air in 2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related