Cursuri Creative: Vom susține toate trainingurile live, în sistem de videoconferință

Cursuri Creative: Vom susține toate trainingurile live, în sistem de videoconferință

Cursuri Creative trece, de astăzi, la predarea live a programelor de formare, în sistemul de videoconferință. Furnizorul de cursuri răspunde, astfel, necesității unor măsuri de protecție împotriva coronavirus, oferindu-le participanților posibilitatea de a beneficia de experiența de training în siguranță, fără a-și modifica programul. Cursurile se vor susține în sala de curs, cu un număr limitat de participanți și vor fi transmise live pentru cei care vor să le urmărească de acasă.

Prin intermediul platformei online Zoom.us fiecare trainer va putea transmite din sala de curs ceea ce predă iar participantul va putea vedea atât ecranul laptopului, pentru a urmări slide-urile, cât și imagini video live din sala de curs. De asemenea, lectorul va putea vedea participanții și va putea răspunde în timp real întrebărilor acestora. În acest fel, persoanele care nu doresc să se expună riscului de a interacționa cu un grup mai mare sau cei care au simptome de răceală, vor putea beneficia de aceeași experiență de predare, într-un mediu sigur

Calendarul cursurilor rămâne neschimbat. În acest moment ne preocupă siguranța participanților la curs și confortul lor. De aceea, pe lângă măsurile suplimentare de igienizare a spațiilor de curs am decis să oferim și posibilitatea de a urmări cursurile online, în cazurile în care acestea nu au o componentă care condiționează prezența în sală” a declarat Bianca Preda (business manager în cadrul agenției).

 

Pentru asigurarea măsurilor impuse de situație, în sălile de curs suprafețele vor fi dezinfectate cu substanțe pe bază de clor și alcool. Cursanții vor avea, în permanență, la îndemână substanțe pentru dezinfectarea mâinilor.  De asemenea, participanții la cursurile în sală vor semna un protocol participare prin care își asumă faptul că nu au simptome de răceală și nu au călătorit în ultimele 20 de zile în Italia sau zone puternic afectate de coronavirus.

Cursurile noastre se țin, în continuare, în sala de curs. În acest weekend cursul de Decoratiuni florale se va ține cu o grupă completă de 16 persoane. Până în prezent, niciun cursant sau trainer nu și-a exprimat dorința de a nu participa la curs dar tratăm cu prudență evenimentele neprevăzute” a mai menționat Bianca Preda.  

 

Până la finalul lunii, agenția are programate o serie de cursuri care vor putea fi urmate online, precum Inițiere în copywriting, Vânzări, organizare de evenimente, Etichetă și protocol în afaceri și un workshop dedicat organizării de evenimente private.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related