[Cauzele influencerilor] Roxana Lupu: Pasivitatea nu este lipsita de vina. Pasivitatea asta ne costa pe toti, in toate zonele

[Cauzele influencerilor] Roxana Lupu: Pasivitatea nu este lipsita de vina. Pasivitatea asta ne costa pe toti, in toate zonele

A inceput sa faca sport si, pentru ca era om de comunicare, simtea si nevoia de a scrie povești. Asa ca a creat o platforma de continut pentru sportivii amatori din Romania, pe care povestea despre oameni carora sportul le-a schimbat viata. Roxana Lupu a strans in jurul ei o comunitate de sportivi si oameni preocupati de sanatate, alaturi de care face si fapte bune. In contextul actual, desi avea in plan dezvoltarea proiectelor sale, s-a adaptat momentului si sprijina spitalele din Romania.

“Am lansat platforma online www.thefutureisnow.ro unde centralizam nevoile de echipamente si aparatura ale fiecarui spital din Romania, din toate judetele, in speta COVID-19. Este vorba despre nevoi de materiale si echipamente precum halate de unica folosinta, combinezoane, masti FFP2 si FFP3, dezinfectant, manusi, ventilatoare, si altele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related