Webinar: Radu Mărcușu, CEO Upswing aduce certitudine în vremuri incerte, prin date în timp real

Webinar: Radu Mărcușu, CEO Upswing aduce certitudine în vremuri incerte, prin date în timp real

În marea de informații din ultima perioadă, Upswing vine cu o doză de claritate pentru businessurile care au îndoieli cu privire la acțiunile de marketing în această perioadă: un webinar despre soluții bazate pe date, care aduce la pachet și un tool gratuit integrat cu Google Trends, util deopotrivă antreprenorilor și marketing specialiștilor.

 

"Când nimic nu pare să mai funcționeze, ne-am asumat misiunea de a fi alături de businessuri și a le ajuta să depășească aceste provocări, prin acces la ecosistemul Upswing de strategii și date în timp real.", spune Radu Mărcușu (CEO Upswing). În acest webinar, va vorbi despre mișcări care te-ar putea ajuta să rămâi în joc și despre cum poți aborda această criză, pentru a-ți stabiliza businessul în digital.

 

Înscrie-te și vei afla toate aceste informații marți, 7 aprilie, la ora 16:30.

În timpul crizelor, acțiunile uzuale de marketing devin irelevante. Și, nu de puține ori, deranjează. De aceea, businessurile au nevoie să facă research calitativ și cantitativ, pentru a înțelege noile comportamente ale utilizatorilor și a-și adapta strategiile la actualele provocări.

"Specialiștii de marketing care nu reușesc astfel de ajustări nu au decât de pierdut, pe termen scurt și lung."

 

Pentru cine? Pentru businessuri și industrie

Incertitudinea, teama de eșec, anxietatea privind deznodământul în cazul resurselor disponibile sunt omniprezente în mediul de business al acestor vremuri. E nevoie de sprijin și cooperare, de informație, de abordări punctuale, bazate pe date care se schimbă zilnic. Acum, mai mult ca niciodată, funcționăm cu focus pe prezent. Așa că Upswing a adaptat un eveniment pe care, înainte, îl dedica exclusiv clienților și partenerilor apropiați. La care poți participa online sau pe care îl poți urmări ulterior, dacă te înscrii.

Ce? Strategii, soluții, date la zi - și la liber!

Iată câteva puncte pe care le va bifa în acest webinar Radu Mărcușu, CEO Upswing:

  • Toolul dezvoltat de Upswing și pus la dispoziție, în mod gratuit; tool care afișează în fiecare zi interesul consumatorilor în Google.ro pentru 100.000 de cuvinte cheie;

  • Principii care ghidează acțiunile de marketing Upswing în contextul crizei și care pot fi adoptate de orice tip de business;
  • Indicii care te ajută să îți dai seama care acțiuni de marketing trebuie accelerate și care oprite;
  • Soluții și real-time data care dau peste cap trendurile obișnuite;
  • “Așa da”-uri pentru a-ți adapta campaniile la nevoile actuale ale clienților, astfel încât să nu ratezi avantajele de moment;
  • Recomandări pentru detectarea oportunităților care pot aduce rezultate rapide.

Pe 7 aprilie, la ora 16:30, Power Sessions se mută în online. Și se adresează fiecărui business care se lovește, în prezent, de blocaje. Fiecărui business pus în situația de reduce bugetele de marketing. Fiecărui business care are nevoie de de claritate, de soluții eficiente și cost effective, de consultanță pentru a-și valida modul de operare.

#stamacasa, dar suntem mai conectați ca niciodată. Alătură-te online și explorează, alături de Upswing, oportunitățile care te-ar putea ajuta să ieși învingător din această criză. Înscrie-te la webinar.

Upswing este cea mai mare agenție specializată de SEO și content marketing din România, care a lansat în 2013 aplicația SEOmonitor, folosită de sute de agenții de SEO și branduri din România și din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related