Învățături către fiul meu Miauonosie

Învățături către fiul meu Miauonosie

Salut!

Sunt Andreea de la INTERACTIONS și lucrez remote de anul trecut, din martie 2020.

Mai jos găsești runda 3 de #ganduriizolate. Dacă vrei să aprofundezi subiectul, aici ai runda 1 și runda 2.

1. Aș vrea să automatizez cumva procesul spălatului pe mâini. Uite o idee, aș putea să le bag la mașină.

   

2. Ana din Germania mă anunță că nici la ei nu se mai găsește drojdie, e o problemă la nivel european. Noi măcar avem mămăligă, dar wurst fara chiflă…

3. Dusul gunoiului a devenit punctul culminant al zilei. Dar nu atât de important încât să mă pieptăn pentru asta. Îmi pun totuși pantalonii.

4. Mă emoționez de fiecare dată când văd un video cu aplauze pentru cadrele medicale. Dar pe cel mai tare l-am primit de la Irene:

 

  

5. În izolarea asta, cel mai mult îmi lipsește o pisică. Uite câte lucruri importante aveam de învățat de la ea! Să nu mai zic de toate ședințele foto pe care le puteam face împreună. Nu te lăsa păcălit de pisica din ilustrația de sus, în realitate nu există. Știi cum e: imaginile sunt cu titlu de prezentare.

 

6. Dacă mă cheamă și Andreea, și Mihaela, aș putea să port o conversație cu mine însămi și să redenumesc rubrica #conversatiiizolate? TBD

7. Poți face foarte multe de acasă, chiar și Window Birdwatching. 

 

 

La INTERACTIONS, suntem cu toții acasă și în loc sa luăm masa împreună, luăm certificate HubSpot Academy împreună. Până acum avem puțin peste 30, dar numărătoarea continuă :)

Free virtual hugs,
Mihaela

_______________________
Andreea Stan este Account Director INTERACTIONS

Agenţia de comunicare interactivă & eCRM INTERACTIONS şi-a început activitatea în ianuarie 2009. Compania a avut o creştere constantă și oferă servicii de creaţie, mentenanţă şi dezvoltări tehnice: 2 treimi business autohton şi o treime business extern. 

În portofoliul de clienţi INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestle (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Sodexo, Salterra, Porsche Finance Group, Oracle sau Niran. 

Agenţia are în portofoliu peste 50 de premii creative şi nominalizări.

Motto-ul INTERACTIONS: "Ne ţinem cuvântul dat, întotdeauna!"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related