“Discutabil”, un serial din izolare. Serban Pavlu: Ne adunam seara, repetam, nu este o improvizatie cum crede toata lumea

“Discutabil”, un serial din izolare. Serban Pavlu: Ne adunam seara, repetam, nu este o improvizatie cum crede toata lumea

7 actori au devenit casnici peste noapte. Teatrele s-au inchis, filmarile s-au suspendat pe toate platourile, meseria lor este pusa pe hold momentan. Din izolare, artistii discuta despre inchiderea teatrelor, munca de acasa, conspiratii mondiale, divorturi si tot felul de frici. Dialogurile pline de umor fac parte din serialul online “Discutabil”, o productie ce isi propune sa fie o gura de aer relaxant in spatial virtual al momentului.

Scris de Alexandru Popa si regizat de Vlad Zamfirescu, “Discutabil” a fost lansat pe 27 martie si se poate vedea pe Facebook sau pe Youtube, unde sunt deja dispobinile primele 3 episoade. Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Şerban Pavlu, Medeea Marinescu şi Kana Hashimoto sunt actorii din distributie. Ei nu fac improvizatie, ci primesc replicile, repeta si apoi se filmeaza. Exact cum se intampla in mod normal lucrurile pe un platou de filmare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related