Îndemnul Elei Crăciun pentru prieteni și branduri: „Fă-mi cadou o faptă bună”

Îndemnul Elei Crăciun pentru prieteni și branduri: „Fă-mi cadou o faptă bună”

Influencerul de parenting și lifestyle, Ela Crăciun, își îndrumă comunitatea să îi facă un cadou inedit de ziua ei: o faptă bună. Pe 15 aprilie, Ela sărbătorește ziua de naștere și a publicat un articol pe blogul său în care își sfătuiește prietenii și brandurile care în mod tradițional trimit cadouri să le îndrepte către Asociația Prețuiește Viața sau alte ONG-uri care susțin persoanele aflate în dificultate în această perioadă.

 

Cine își serbează ziua de naștere în luna aprilie anul acesta, știe deja că va fi o sărbătoare atipică. Nu vom putea fi înconjurați de prieteni, nu ne vom strânge în brațe cu colegii și probabil nici dorințele nu mai sunt aceleași de anii trecuți.

Tragedia miilor de familii care au pierdut oameni dragi sau care sunt în imposibilitatea de a avea grijă de cei vârstnici ar trebui să ne schimbe tuturor prioritățile. Nu mai este vorba despre mine, ci despre noi. Noi suntem o comunitate, iar rolul unei comunități este să ajute și să se implice. De aceea, anul acesta îmi doresc ca de ziua mea să primesc... Fapte bune!”, a scris Ela în articolul publicat pe blogul său.

 

Cum poți dona?

Persoanele care vor să doneze bani o pot face prin intermediul platformei de fundraising Giftshare iar brandurile care vor să contribuie cu produse vor fi direcționate către unul dintre ONG-urile partenere. În felul acesta, Ela speră că cei care au fost afectați de impactul măsurilor sociale din ultima perioadă, cei care sunt singuri sau nu mai au resurse materiale pentru a-și asigura traiul zilnic, să poată primi, chiar de Paște, un ajutor din partea întregii comunități.

 

Cum se pot implica brandurile?

Influencer-ul se adresează și brandurilor, care în acest moment sunt active în campanii sociale să asigure produse celor care au cea mai mare nevoie de ele. 

Dacă până acum făceam unboxing-uri de produse, acum vreau să fac unboxinguri de fapte bune. Fiecare faptă bună va fi menționată pe paginile sociale pe care comunic. Îmi doresc să strângem împreună cât mai multe donații iar aceasta va fi cel mai frumos cadou pe care îl voi primi de ziua mea”,  mai spune autoarea site-ului Elacraciun.ro.

 

Blog-ul Elei Crăciun este unul dintre cele mai citite site-uri de parenting și lifestyle, cu peste un milion de vizitatori unici pe lună iar comunitatea sa este formată din părinți și persoane interesate de o viață sănătoasă. Aceștia o urmăresc pe paginile sale de Facebook, Instagram și pe canalul de Youtube, unde reunește un număr total de 500k de followeri. Ela Crăciun este autoarea cărților de parenting “9 luni fără griji, 101 întrebări despre sarcină cu răspunsuri de la specialiști” și “12 luni fără grij, 101 întrebări despre primul an al bebelușului cu răspunsuri de la specialiști”.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related