Ela Crăciun publică topul celor mai vizualizate postări despre parenting: mâncare, educație și relații

Ela Crăciun publică topul celor mai vizualizate postări despre parenting: mâncare, educație și relații

Ela Crăciun, unul dintre cei mai urmăriți influencer de parenting din România a publicat, recent, un top personal al celor mai citite postări pe contul său de Facebook. Urmărită de 257.000 persoane pe Facebook, 95.000 persoane de Instagram și de 55.000 pe Youtube, influencerul are o comunitate fidelă, care o urmărește în mod constant. Cele mai apreciate subiecte din ultima jumătate de an au avut legătură cu evenimentele din viața personală precum diagnosticul de Covid pozitiv al soțului său, rețetele sănătoase și educația copiilor.

 

În perioada în care știrile negative atrag toată atenția, pagina mea de Facebook a devenit o bulă de optimism, susținută de oameni care vor și îndrăznesc să nu se lase duși de valul știrilor proaste. Subiectul cel mai vizionat din pagina de Facebook din ultima jumătate de an, a fost un video pus de mine în ziua aniversării nunții mele care a avut un impact de aproape 3 milioane de persoane.  Tot soțul meu a reușit să strângă o audiență de un sfert de milion de oameni când am anunțat că a fost depistat pozitiv cu Covid 19. Am știut mereu că modul în care publicul meu reacționează la ceea ce spun sau scriu în social media este direct proporțional cu autenticitatea a ceea ce fac. Acesta este primul test al bloggerului. În ultimele zile am vrut să văd dacă modul în care am văzut eu anul acesta a fost la fel cu modul în care l-au simțit și cei care mă urmăresc. Am făcut o statistică a postărilor pe Facebook din ultimele 6 luni din 2020 și am văzut care sunt subiectele care au avut cel mai mare succes șa cititori. Rezultatul, trebuie să recunosc, a fost o lecție de optimism pentru mine.”, spune Ela Crăciun

 

  • 5 ținute care mă fac mai slabă – 1,1 mil reach
  • Anunțul că încep o nouă cură de slăbire – 905.000 reach
  • Trucuri pentru bucătărie – 869.000 reach
  • 5 trucuri care mă ajută să mă simt mai bine – 461.000 reach

 

Cele mai multe momente mi le petrec în bucătărie, încercând rețete noi și (pe cât posibil) sănătoase, apoi încercând să scap de kilogramele în plus.  Testul meu de audiență îmi reflectă aceste preocupări cu o exactitate aproape surprinzătoare. Nu știu ce este mai evident, că mie îmi place să mănânc și apoi vreau să slăbesc sau că și publicul meu mă însoțește cu mic cu mare în această călătorie. Pentru mine, aceste rezultate înseamnă că am o comunitate care mă înțelege. Sutele se mesaje zilnice pe care le primesc ar fi trebuit să îmi dea un ordin de măsură, dar este bine să mai verifici din când în când” mai spune Ela.

 

Un alt top făcut de influencerul de parenting îl are ca subiect pe cel mai mic membru al familiei. Micuțul  Nicholas este la 2 ani ai săi  subiectul celor mai vizualizate postări.  Postările inspirate de el, care oferă informații utile pentru mame, au fost și ele vizionate de sute de mii de oameni.

  • Cum înveți copiii să se spele pe dinți – 276.000 reach
  • Ce trebuie să învețe un băiat de la mama lui – 203.000 reach
  • Petrecerea de ziua lui Nicholas – 177.000 reach

Ela Crăciun este inițiatoarea mai multor proiecte de educație pentru părinți și autorul a două cărți pentru părinții aflați la început de drum. În ultimul an, cele două cărți, “9 luni fără griji”și „12 luni fără griji” au epuizat cele două ediții printate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related