Nici acasa, nici la job

Nici acasa, nici la job

Viata avea sens cand aveam ”personalitate dubla”. Cand eram la birou eram productivi, adica sinapsele se produceau in ritmul lor, asteptam pauza de cafea pentru chit-chat si mancam covrigei. Iar cand eram acasa eram relaxati, adica creierul secreta serotonina in functie de cat de bun era serialul la care faceam binging, vorbeam neintrebati si mancam poate, ceva gatit la cuptor. La birou, scriam in agenda primita de la colegi de Secret Santa, acasa vorbeam cu Alexa. Viata avea sens. Stiam care-i una si care-i cealalta. 

Acum, totul s-a schimbat. Suntem si una si alta. Si acasa, si la job. Trimitem emailuri din pat, infruntam Excel-uri in pijamale si mancam covrigei la cuptor. Mai bine zis, nu suntem nici acasa, nici la birou. Si nu mai intelegem nimic. Dar cand vine momentul pentru video-conferinta, trebuie sa pastram aparentele. Iar pentru asta, confetti ajuta. Este ideea celor de la ServiceNow si sugereaza ca, desi stam la distanta unii fata de ceilalti, suntem cu totii intr-un spatiu comun, ca vorbim aceeasi limba, si ca stim sa ironizam situatia in care ne aflam.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related