Dacă Alexa ar citi gândurile

Dacă Alexa ar citi gândurile

Cea mai buna versiune Alexa ar trebui sa fie capabila sa ne citeasca gandurile. In cazul asta, cea mai buna versiune Alexa ar fi cea mai proasta, pentru ca, se pare ca oamenii functioneaza diferit decat softurile de AI. Spre exemplu, oamenilor le place sa se joace cu subtextul, sa spuna ceva si sa se refere la altceva, sau pur si simplu sa minta. Din fericire, pot sa faci asta pentru ca omul din fata ta, joaca acelasi joc. Astfel, toata lumea e fericita si isi vede fiecare de viata, mai ales ca se apropie SuperBowl-ul, ocazie cu care vom scrie vom scrie si noi in perioada urmatoare, despre ad-urile din acest an.

Cei de la Amazon ne invita in viata cuplului Scarlett Johansson - Colin Jost, doua persoane celebre care par sa aiba o relatie ok. Relatia devine complicata cand lor li se alatura si Alexa, in calitate de cititor de ganduri sau denuntator al adevarului nedorit sau papagal vorbitor. Pana la urma, oamenii se simt cel mai bine in intimitatea lor, iar o relatie inseamna mai curand un compromis intre intimitati. 

Spotul realizat de Lucky Generals & Hungryman LA pentru Alexa, de Super Bowl:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related