UNFINISHED Festival se va desfășura în perioada 24-27 septembrie 2020 ca un exercițiu al încrederii

UNFINISHED Festival se va desfășura în perioada 24-27 septembrie 2020 ca un exercițiu al încrederii
  • Înscrierile pentru ediția de anul acesta vor fi deschise începând cu 26 mai
  • În perioada mai - septembrie 2020 va avea loc UNFINISHED Moments
  • Chiar dacă UNFINISHED se va desfășura offline sau online, siguranța participanților va fi pe primul loc

UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România, se va desfășura în perioada 24-27 septembrie 2020. #UNFINISHED20, evenimentul care adună o comunitate efervescentă de creatori și vizionari dornici să aducă schimbări fundamentale în jurul lor, se va desfășura pentru prima data sub înaltul patronaj al Parlamentului European. Patronajul este modul prin care Parlamentul European oferă suport moral și recunoaște la nivel european impactul pe care UNFINISHED îl are asupra comunității sale.

De la an de an, UNFINISHED încearcă să depășească barierele evenimentelor clasice și lansează conversații continue despre artă, tehnologie, creativitate, inovație și evoluție. UNFINISHED își propune să deschidă discuții și să construiască punți între oameni, generații și activități, iar focusul celei de-a cincea ediții este TRUST.

De asemenea, în perioada mai-septembrie 2020 se va desfășura UNFINISHED Moments. Acest proiect online este dedicat comunității UNFINISHED și aduce în fața tuturor o serie de momente live în avanpremiera ediției din toamnă. Prin interviuri, concerte live, workshop-uri sau discuții despre intimitate și artă, UNFINISHED Moments oferă un context important pentru o serie întreagă de UNFINISHED conversations.

“Poate mai mult ca niciodată suntem în căutarea unor lucruri care contează cu adevărat pentru noi, pentru familia noastră și pentru cei apropiati. De aceea, credem că încercările noastre de a construi o comunitate în ultimii 5 ani, pot fi mai vizibile în aceste momente.

Chiar dacă sunt zeci sau chiar sute de mii de voci în online, lucrurile care contează cu adevărat și pe care noi am pus accent încă de la început acum au un răsunet mai puternic.“ a adăugat Cristian Movilă, fondator UNFINISHED.

UNFINISHED a fost creat de Fundaţia Eidos ca o experienţă în continuă evoluţie. Ca în fiecare an, participarea la eveniment se va face în urma unui proces de selecție detaliat care va fi deschis timp de 4 luni, începând cu 26 mai 2020. Acest proces permite alegerea unei audienţe diverse, iar locurile sunt limitate la 2000 de participanţi.

A cincea ediție UNFINISHED va avea loc în perioada 24-27 septembrie 2020 și indiferent dacă evenimentul se va desfășura offline sau online, organizatorii vor face toate eforturile pentru a oferi în continuare comunității “the UNFINISHED experience”. Printre invitaţii ediţiilor anterioare s-au numărat co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, strategul digital din timpul administraţiei Obama, Duncan Wolfe, directorul de creaţie global Gap, Joel Evey, artiştii Tehching Hsieh & Alfredo Jaar, muzicianul Nicolas Jaar, creatorul rubricii Modern Love, de la New York Times, Daniel Jones, arhitectul Oana Stănescu, directorul de inovaţie Danone global Anne Thevenet Abitbol, poetă Aja Monet și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu şi autorul unui bestseller din topul New York Times.

Eveniment desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European.

Parteneri: E.ON, MNaR, Kaufland, DS Smith, Radio Guerrilla

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related