[fresh x design]  De la doctor de plante până la designer grafic au fost două universități distanță. Povestea lui Alex Buretz

[fresh x design]  De la doctor de plante până la designer grafic au fost două universități distanță. Povestea lui Alex Buretz

Alex Buretz este ilustrator, designer grafic și unul dintre cei mai cunoscuți caricaturiști din RM. Povestea lui Alex e lungă, a pășit pe multe meleaguri, din diferite industrii, însă a avut un vis și a mers tiptil încolo. Tiptil, în sensul lui modest. Că a învățat, a învățat și a învățat… mai întâi la Universitatea Agrară, specializându-se ca „doctor de plante”, apoi la Universitatea Pedagogică, facultatea Arte și Design, unde și-a pus bazele meseriei.

Pe Alex îl cunoaște lumea mai ales după ilustrațiile care merg virale pe internet, pentru actualitatea lor, pentru sens și simțul umorului pe care-l pune în caricaturile sale. Vă arătăm și vouă câteva, mai jos, dar puteți să le vedeți și pe pagina sa de facebook. Despre background, tabieturi de design, inspirație, primele proiecte și caricaturi, în continuare cu Alex Buretz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related