Doi actori britanici si un brand francez

Doi actori britanici si un brand francez

There, there... Nu-ti face griji, totul va fi bine. Iar asta o spune un tip care a jucat un personaj faimos, cunoscut mai mult pentru moartea sa, decat pentru primele 5 sezoane din serialul care l-a consacrat. Daca ai urmarit Game of Thrones, stii despre cine zic. Daca n-ai urmarit, lasa articolul asta si treci pe modul binge-watching. Stai, nu-l lasa. Spotul de la final include un nominalizat la Globurile de Aur, in contul lui fiind trecute roluri in Outlander, The Crown si serialul mai sus amintit. Bineinteles, il include si pe actorul mai sus amintit.

Primul e Tobias Menzies, actor britanic impecabil, stilat, perfect indreptatit sa endorseze, cu un pahar de whisky in mana, un brand care pare ca tocmai i s-a comunicat inainte de filmare, pe care a acceptat-o oricum, pentru ca isi permite sa faca orice. Numai ca nu prinde chiar bine numele brandului. Asa ca intervine actorul de care spuneam, tot britanic, si incearca sa-l ajute. Dar e atat de greu pentru acest britanic sa promoveze un brand francez. There, there...

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related