Share location de vacanță și multă joacă în comunitatea părinților și copiilor

Share location de vacanță și multă joacă în comunitatea părinților și copiilor

Vara aceasta toate planurile sunt date peste cap și cuvântul de ordine pentru părinți este siguranța familiei. Dar copiii au nevoie de o vacanță plină de joacă și provocări noi, au nevoie de socializare cu alți copii, așa că singurul radio pentru copii și părinți din România activează toți SuperEroii din echipă și vine cu soluții de vacanță pentru toață familia, în orice loc s-ar afla!

În timp ce copiii au la alegere joacă, joacă și iar joacă, de diferite feluri, pe gustul fiecăruia, cât e ziua de lungă, părinții își dau mâna în comunitatea părinților care cred în sloganul "sharing is caring" și fac schimb de informații despre cele mai sigure, frumoase și accesibile locuri de vacanță pentru familiile cu copii.

Pentru că lucrurile acum se schimbă de la o zi la alta, vrem să plecăm în vacanță, dar nu mai știm ce este sigur și atractiv pentru noi și copiii noștri, ce este permis și ce nu, putem afla în timp real informații direct de la alți părinți aflați în destinații de vacanță, care comunică vara aceasta în comunitatea Itsy Bitsy. Astfel, în fiecare dimineață lucrătoare (07:00 - 10:00), părinții fac Share Location intrând în direct la radio și dând vești de la firul ierbii, dintr-un camping, dintr-o pensiune de la munte sau la mare, oriunde s-ar afla ei cu copiii în vacanță.

Cei doi realizatori radio, Marius Constantinescu și Andrei Iordache, vor fi #impreuna cu părinții în diminețile de vară la radio, pentru a împărtăși și alte noutăți, informații, recomandări de vacanță de la specialiști, știri utile și multă muzică happy. Invitația este valabilă și pentru tine: dacă ai descoperit un loc kids friendly, un colț de plajă sau o cascadă spectaculoasă, fii generos și împărtășește experiența ta, printr-un simplu mesaj sau apel (prin aplicația Itsy Bitsy FM), pentru că și alți părinți să aibă informații despre destinații frumoase de vacanțe în vara 2020. 

 

"Invităm cu drag toți părinții în cea mai mare comunitate de vacanță. Aici împărtășim idei de joacă în familie, povestim unii altora despre locurile frumoase și sigure în care mergem în vara aceasta, ne dăm tips & tricks și așa ne ajutăm reciproc pentru a ne bucura mai ușor de perioada aceasta, în care siguranța este mai importantă ca oricând. Cred că #impreuna oamenii trec mai ușor prin perioada dificilă, iar Itsy Bitsy este spațiul în care familiile cu copii se conectează, își oferă sprijin reciproc și primesc stare de bine. Diminețile sunt dedicate părinților, dar după ora 10 până seara târziu avem numai joacă, joacă și iar joacă pentru copii.", spune Nadia Tătaru, co - fondatoarea Itsy Bitsy FM.

 

Copiii se joacă în mod creativ, educativ și interactiv, live la radio și pe facebook, cu SuperEroii Itsy Bitsy, în fiecare dimineață de la 10:00 și seara de la 20:00, în emisiunile "SuperErou la Joacă" și „Escape Room”, în care vin pe rând la joaca cu copiii: Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spark, Spinner și DJ Dodi.

"SuperErou la Joacă" este emisiunea de dimineață cu care cei mici își încep ziua, aleg cum se joacă: cântă, spun glume, se joacă v-ați ascunselea, spun ghicitori, fac mișcare și, în același timp, învață tot felul de curiozități și lucruri folositoare.

Programul zilei continuă cu povestea de prânz, multe glume și jocuri și muzică pe gustul copiilor, iar mai pe după-amiază începe serialul radiofonic „Misiunile lui Itsy și ale lui Bitsy” care prezintă aventurile celor doi copii extratereștri pe Planeta Zizilon, în Galaxia Xarazon (de la 17:00). Serile continuă apoi cu un party în familie, plin de muzică antrenantă presărată cu glume și provocări de dans, oferite de DJ Dodi (de la 18:00).

Și pentru că orice copil preferă distracția cu prietenii în vestitele Escape Rooms, toata vara cei mici au parte de evadări pline de provocări din camere virtuale, radio și online. Seară de seară, de la 20:00 copiii intră într-o cameră virtuală, alături de un SuperErou Itsy Bitsy, și ca să iasă din cameră trebuie să răspundă provocărilor lansate de Creatorul de camere. Distracția e în toi și cei mici nici nu își dau seama când învață unii de la alții noțiuni de cultură generală. Povestea de seară radiofonică, de la ora 22:00, îi ajută pe copiii obosiți de atâta joacă să respecte ritualul de culcare și îi poartă mai ușor în lumea viselor.

Itsy Bitsy creează astfel spațiul de conectare autentică între copii și părinți, și chiar între familii, și o sursă de petrecere plăcută și utilă a timpului liber și în vara aceasta, la care aveți acces oriunde v-ați afla, prin aplicația Itsy Bitsy FM. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related