"Sosești Revigorat", campania multi-brand MARS România, își premiază și vara aceasta consumatorii

"Sosești Revigorat", campania multi-brand MARS România, își premiază și vara aceasta consumatorii

MARS România continuă tradiția de a răsplăti consumatorii prin campania națională ’’Sosești revigorat’’, pe întreaga durată a verii, până în data de 30 august 2020.

La startul competiției acestui an s-au aliniat toate produsele Orbit, Airwaves și 5Gum, flacoane sau pachete. Premiile săptămânale, 10 vouchere de combustibil, fiecare în valoare de 150 lei, vor ține participanții conectați în călătoria competițională până la desemnarea celui mai norocos dintre ei, care va câștiga marele premiu al campaniei, Noul Ford Puma Hybrid.

Din dorința de a facilita participarea în campanie a cât mai multor iubitori de călătorii și a gumei de mestecat revigorantă pentru un plus de prospețime la entuziasmul descoperirii țării noastre, mecanismul de participare în campanie a fost păstrat simplu.

Astfel că participanții pot înregistra datele bonului fiscal, care atestă dovada achiziției produsului preferat, prin sms la 3723 sau pe site-ul dedicat campaniei, sosestirevigorat.ro, unde aceștia vor putea să descopere și alte surprize sau să-și crească șansele de câștig.

Guma de mestecat rămâne astfel partenerul fidel și de încredere pentru o stare de prospețime, relaxare și bună-dispoziție cu beneficii vizibile, mai ales în timpul călătoriilor cu mașina, indiferent de destinație sau durată.    

 

Campania ‘’Sosești revigorat’’ pozitionează guma de mestecat ca un partener de călătorie cu beneficii vizibile, pornind de la creșterea gradului de atenție în trafic, cât și la oferirea unei stări de revigorare către destinație. Astfel, experiența condusului se transformă într-una plăcută, prin consumul gumei de mestecat la volan.

Campania ‘’Sosești revigorat’’ reprezintă angajamentul luat de către MARS România deja de câțiva ani în a contribui și a transforma experința din trafic într-o experiență plăcută, revigorată.”, Anca Taran (Customer Marketing Manager MARS Romania).

 

Campania de comunicare ‘Sosești revigorat’ va beneficia de susținere atât în magazinele partenere MARS România la nivel național, cât și de dialog cu consumatorii pe canalele de social media Orbit, Airwaves și 5Gum.

Campania este coordonată și anul acesta de către agenția Digital Wand, partener de cursă lungă MARS România. 

‘’Suntem încântați că pentru al cincilea an consecutiv suntem partenerii MARS în această călătorie – campanie multibrand cu tradiție, care se implementează regional în România, Ungaria, Cehia și Slovacia. Pentru noi această campanie este mai mult decât o promoție, este un simbol al normalității. Ne bucurăm de asemenea că marele premiu este unul aspirațional și care se produce în România, mașina Noul Ford Puma Hybrid. Invităm consumatorii să lase măcar câteva momente grijile cotidiene și să se lase conduși în marea revigorare de vară.‘’, Ximena Cilibiu (Managing Partner Digital Wand).

 

Echipele implicate în campanie:
Echipa MARS Romania: Clara Arghirescu, Anca Taran, Andrei Severenciuc
Echipa Digital Wand: Ximena Cilibiu, Gabriela Banu, Andra Vidovici, Ionut Aldea

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related