[Smart travel] Geta Ungureanu: Turismul romanesc post izolare si in plina pandemie este atipic, dar atat de necesar

[Smart travel] Geta Ungureanu: Turismul romanesc post izolare si in plina pandemie este atipic, dar atat de necesar

Tot mai multe locuri de vacanta izolate au inceput sa iasa din anonimat odata cu pandemia si cu dorinta romanilor de a explora locurile autohtone in aceste luni de vara post izolare. Cautam sa aflam care sunt acestea si cum s-au adaptat momentului. Turismul de criza a venit cu schimbari pentru hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier, cu masuri de siguranta care trebuie respectate cu strictete. Cadrul legislativ ar fi putut fi, insa, un pic mai aerisit in alte zone, pentru a sprijini antreprenorii din turismul romanesc, crede Geta Ungureanu, manager al Pensiunii Casa Humor.

Pentru a face turism de calitate in Romania ar trebui sa existe un trio perfect: Business-Clienti-Autoritati, ceea ce este foarte greu, dar nu imposibil. Sa fiu mai explicita, unitatea turistica sa poate satisfice cerintele turistilor in baza unei infrastructuri si a unui cadru legislativ aerisit, care sa sprijine si nu sa puna bete in roate”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related