Un nou concept de cowork și studio dedicat creatorilor de conținut

Un nou concept de cowork și studio dedicat creatorilor de conținut

Rocket Space este spațiul dedicat celor care doresc să facă parte dintr-o comunitate de artiști. Pornind de la sloganul ’’Create, Connect, Collaborate’’, scopul acestui spațiu este de a oferi creatorilor de conținut locul perfect pentru a crea, sprijini și promova ideile creative.

Rocket Space este format dintr-un studio foto/ video, un spațiu de coworking, dar și o grădină interioară. Spațiile sunt proiectate pentru ședințe foto, vlogg-uri, interviuri, videoclipuri muzicale, meeting-uri, podcast-uri, workshop-uri, evenimente, campanii de promovare și alte idei creative.

 

Studioul este compus din 4 încăperi: Meeting Room, Lounge Room, Studio Room & Kitchen (o bucătărie pregătită inclusiv pentru gătit sau filmări). Decorul fiecărei camere este diferit și flexibil, adaptabil în funcție de preferințe. Studioul se poate închiria pe oră sau pe baza unui abonament lunar care include diferite beneficii personalizate.

 

Spațiul de coworking este disponibil comunității și oferă o atmosferă relaxantă de lucru. Este echipat cu toate materialele necesare confortului și inspirației. Membrii pot alege să lucreze individual sau împreună cu alte persoane. O altă opțiune este de a lucra în grădina interioară, fiind înconjurați de un aer liniștit și privat. Accesul poate fi realizat atât pe baza intrării zilnice cât și al unui abonament lunar. Abonamentul permite inclusiv folosirea studioului pentru punerea în practică a proiectelor.

Persoanele care lucrează de acasă și își doresc un spațiu de lucru mai productiv pot programa întâlniri cu clienții sau cu echipa de lucru.

În realizarea proiectelor, Rocket Space vine în sprijin cu fotografi, videografi, echipamente foto-video, lumini, diferite setup-uri și materiale pentru a-ți personaliza proiectul, un personal prietenos și o cafea proaspătă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded